Uw bestelling

Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving
excl. btw € 21,79

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving

MW MR. M. GEERTSEMA

Regelgeving is een complexe zaak die veel routine vereist. Bij provincies en gemeenten ontbreekt helaas veelal de mogelijkheid om deze ervaring op te doen en daarom zijn er hulpmiddelen ontwikkeld. Een van deze hulpmiddelen is de uitgave Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving.

  • Boek
  • 160 pagina's
  • Bestelcode 9789032282202
Omschrijving
Decentrale regelgeving is een complexe zaak die vaak veel routine vereist. Bij provincies en gemeenten ontbreekt helaas veelal de mogelijkheid om deze routine ervaring op te doen. Daarom zijn er de nodige hulpmiddelen ontwikkeld. Een van deze hulpmiddelen is de uitgave Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving.
Het boek Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving ondersteunt u bij het ontwerpen en bijhouden van regelingen bij decentrale overheden (verordeningen, bestemmingsplannen en algemene voorwaarden). De aanwijzingen voor de regelgeving bevatten niet alleen de regelgevingstechniek, maar ook regelgevingsbeleid. Beknopte beschouwingen en trefwoorden maken het geheel van aanwijzingen voor de regelgeving compleet en overzichtelijk. De uitgave is bestemd voor de bestuurder die afweegt of een regeling al dan niet nodig is tot en met de ambtenaar die met de betreffende regeling moet werken.
Voor wie is de uitgave Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving bestemd?
De uitgave Aanwijzingen voor de decentrale regelgeving is bestemd voor bestuurders, afdelingshoofden, juristen en ambtenaren die regelgeving maken bij de decentrale overheden: gemeenten en provincies.

Samenstelling / redactie
Mw. M. Geertsema (Seniorbeleidsmedewerker staats- en bestuursrecht VNG)

Pocketreeks Juridische zaken
Met een abonnement op de pocketreeks Juridische zaken krijgt u nieuwe delen automatisch, direct na verschijnen toegestuurd. Bovendien krijgt u als abonnee 20% korting op nieuwe delen uit deze reeks.
Product details
Bestelcode 9032282204
Productsoort Boek
Aantal pagina's 160
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) MW MR. M. GEERTSEMA