Delissen Martens Advocaten

"Jurisprudentie van Sdu is voor ons de pijler onder het nieuwe werken."

Advocatenkantoor Delissen Martens uit Den Haag gaat voorop als het gaat om het nieuwe werken. Michaël van Basten Batenburg: ‘De concurrentie groeit en de tarieven stijgen al jaren niet meer. De snelheid en beschikbaarheid van jurisprudentie is daarom essentieel. We kunnen nu gericht zoeken binnen jurisprudentie, commentaren en praktijkinformatie en krijgen daarmee snel een onderbouwd antwoord. Op kantoor, onderweg en thuis. Ook zien we dat jonge advocaten een goede balans tussen werk en privé steeds belangrijker vinden. Dit maken we met het nieuwe werken mogelijk. Het gemak om overal verder te kunnen werken aan een zaak, dat scheelt al heel veel.’

Online demo

Weten wat de jurisprudentie, commentaren en praktijkbladen en nieuws in één online database voor uw kantoor kunnen betekenen? Volg een online demonstratie vanaf uw eigen werkplek.

Vraag demo aan

Informatie en advies

Onze adviseurs staan voor u klaar om u meer informatie te geven en samen te kijken wat wij voor uw kantoor kunnen doen. Ze komen graag naar u toe.                                  

Maak een afspraak
 

Alle content in één database

Met OpMaat bundelen wij actueel nieuws, jurisprudentie (met samenvattingen en noten), wet- en regelgeving en openbare publicaties in één online toegankelijke bron. Daar voegen we ook Sdu Commentaar, praktijktijdschriften en handige tools aan toe, zodat u helemaal compleet bent. Via e-mailattendering houden wij u automatisch op de hoogte van de nieuwste updates. OpMaat is beschikbaar in elk rechtsgebied. Of kiest u liever voor contentleveringen en openbare bronnen binnen één zoekportal. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw kantoor.

Vraag demo aan
Delissen Martens alle content in één database

Uitgelicht

JAR 25 jaar

Een hooggeleerde selectie met annotaties verfraaid, een overzicht van 25 jaar arbeidsrecht.

Meer informatie

Arbeidsrecht in de praktijk

WWZ-editie 2016, inclusief o.a. Wet doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd.

Bekijk product

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag