CASE

Klant: Delissen Marten Advocaten
Branche: Advocatuur
Team:  Michael, Annefleur, Jeroen en Jim
Opdracht: Snelheid is essentieel in ons werkproces
   
Product: Contentleveringen van Sdu: Jurisprudentie, Commentaren, Praktijkinformatie, Nieuws en de alertservice

Jurisprudentie van Sdu is voor ons de pijler onder het nieuwe werken.

Jurisprudentie van Sdu is voor ons de pijler onder het nieuwe werken.

Advocatenkantoor Delissen Martens uit Den Haag gaat voorop als het gaat om het nieuwe werken. Michaël van Basten Batenburg: ‘De concurrentie groeit en de tarieven stijgen al jaren niet meer. Juridische vaardigheden worden overal aangeboden. Dat betekent dat we goedkoper en sneller moeten werken. De content van Sdu is voor ons de pijler onder het nieuwe werken. We kunnen gericht zoeken binnen jurisprudentie, commentaren en praktijkinformatie en krijgen daarmee snel een onderbouwd antwoord. Die snelheid is essentieel in ons werkproces. Bovendien hechten jonge advocaten meer waarde aan een betere balans tussen werk en privé. Dit maken wij met het nieuwe werken mogelijk. De vakinformatie is voor onze advocaten nu overal toegankelijk, ook vanuit huis. Het gemak om thuis een paar uurtjes verder te kunnen werken aan een zaak, dat scheelt al heel veel.’

Contentleveringen Sdu

Advocatenblad

Met contentleveringen van Sdu heeft u toegang tot Jurisprudentie, Commentaren, Nieuws, Praktijkinformatie en de handige Alertservice voor de rechtsgebieden naar uw keuze. Zo is alle vakinformatie snel toegankelijk waar u dat wilt. U heeft snel een onderbouwd antwoord voor uw case.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor contentleveringen binnen uw organisatie? Ja, ik probeer de content graag gratis een maand uit.