U ontvangt deze e-mail omdat wij u graag op de hoogte houden van nieuwe, voor u relevante uitgaven van Sdu Uitgevers bv* en, wanneer u ons daar toestemming voor heeft gegeven, andere zorgvuldig geselecteerde bedrijven op uw vakgebied.

Als u in het geheel geen prijs stelt op deze informatie, ook niet over producten en diensten van zorgvuldig door de Sdu geselecteerde derden, dan kunt u dit aangeven door op onderstaande link te klikken.

Afmelden

Denkt u er aan dat deze afmelding niet geldt voor de (gratis) e-mailnieuwsbrieven waarop u zich heeft geabonneerd. U dient zich hier per nieuwsbrief via de nieuwsbrief af te melden.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken hebben wij uw adresgegevens of klantnummer nodig. Uw klantnummer kunt u vinden op een aan u gerichte factuur of pakbon, boven het (factuur)adres. Ook duurt het twee weken voordat uw e-mailadres volledig uit selecties is verdwenen. Pas na deze periode kunnen wij de garantie geven dat u geen e-mailings meer van ons ontvangt. Wij hopen op uw begrip daarvoor.

Kijk voor meer informatie op onze pagina Service.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in ons privacy statement.

Op al onze overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

* Sdu Uitgevers werkt met de volgende merknamen: Sdu Information Solutions, Jobs Republic, re.Public, Automatisering Gids, Cobouw, de Architect, NBD, Vastgoedmarkt, PM en SC.