Uw bestelling

Apotheek en privacy
excl. btw € 36,40

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Apotheek en privacy

Praktijkreeks Farma

mr. J.A. Rendering

Beroepsgeheim, privacy en bescherming persoonsgegevens zijn belangrijke begrippen waarmee de apotheker dagelijks te maken heeft. Apotheek en privacy geeft een duidelijke vertaling van de juridische begrippen met betrekking tot de privacy naar de praktijk van de apotheek.

  • Boek
  • 180 pagina's
  • Bestelcode 9789012382342
Omschrijving
Beroepsgeheim, privacy en bescherming persoonsgegevens zijn belangrijke begrippen waarmee de apotheker dagelijks te maken heeft. In het woud van relevante regelgeving neemt de apotheker daarbij nog een bijzondere positie in in de gezondheidszorg. Menige beroepsbeoefenaar dreigt daarom wel eens verstrikt te raken in deze materie.

Het boek Apotheek en privacy geeft een vertaling van de juridische begrippen met betrekking tot de privacy naar de praktijk van de apotheek. Hierbij worden de relevante bepalingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens, de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst en de Wet BIG besproken. Ook wordt er ingegaan op het elektronisch patiëntendossier in de apotheek.

Dit boek is bedoeld om degenen die (dagelijks) te maken hebben met de privacybescherming in de apotheek een weg te wijzen in de relevante regelgeving. In eerste instantie zijn dit de apotheker en de apotheekmedewerkers. Maar ook voor anderen bevat dit boek handzame informatie. Hierbij wordt niet in de laatste plaats gedacht aan de patiënt wiens privacy beschermd dient te worden.
Product details
Bestelcode 9012382343
Productsoort Boek
Aantal pagina's 180
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Praktijkreeks Farma
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 879
Auteur(s) mr. J.A. Rendering