Uw bestelling

ARAR Verklaard 2016-2
excl. btw € 55,66
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

ARAR Verklaard 2016-2

drs. H.Reit, B.J. Reit-Royter bc

Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984
met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht.

  • Boek
  • 420 pagina's
  • Bestelcode 9789012397940
Omschrijving
Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht. Zo heeft u niet alleen altijd de juiste artikelen van de AW, het ARAR en het BBRA’84 bij de hand, maar wordt u tevens geholpen bij de interpretatie en toepassing ervan.

Kantnoten in de marge en een trefwoordenregister helpen u snel de informatie te vinden die u zoekt. De tekst van de Ambtenarenwet is gewijzigd, evenals de tekst van het ARAR en het BBRA’84. Zowel de tekst als de toelichting zijn bijgewerkt tot en met 24 april 2016. ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en bezwarencommissies en, niet te vergeten, rijksambtenaren zelf.

U kunt ook een abonnement nemen op alleen ARAR verklaard of op alleen ARAR tabellen.


Product details
Bestelcode 9012397944
Productsoort Boek
Aantal pagina's 420
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 20-06-2016
Auteur(s) drs. H.Reit B.J. Reit-Royter bc