ARAR verklaard en ARAR tabellen (abonnement) voor boek en cd-rom

Met een combinatie abonnement op de reeks ARAR verklaard en ARAR tabellen ontvangt u automatisch elke nieuwe editie. U bent verzekerd van actuele informatie.

  • Boek
  • Bestelcode ARARVERTAB
Omschrijving
Handzame pockets uit de reeks ARAR verklaard en ARAR tabellen die u veel zult gebruiken.

ARAR verklaard
ARAR verklaard
bevat de tekst van de Algemene Rijksambtenarenreglement (ARAR), het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984, met een toelichting bij de meeste artikelen. U heeft zo niet alleen altijd de juiste artikelen van de AW, het ARAR en het BBRA'84 bij de hand, maar wordt u ook geholpen bij de interpretatie en toepassing van de artikelen. De belangrijkste voorschriften zijn vastgelegd op het gebied van rechtspositie en (immateriële) arbeidsvoorwaarden van ambtenaren bij de rijksoverheid. Ook het Bezoldigingsbesluit Burgelijke Rijksambtenaren (BBRA) ’84-artikelen staat uitgelegd in dit boek. U wordt geholpen met de juiste interpretatie van ARAR en het BBRA. De kantlijnnoten en het trefwoordenregister maken ARAR verklaard tot een overzichtelijk en praktisch naslagwerk. ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals rijksambtenaren zelf, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en bezwarencommissies.

ARAR tabellen
ARAR tabellen is een naslagwerk met overzichtelijke tabellen van alle regelingen op het gebied van rechtspositie en (immateriële) arbeidsvoorwaarden van ambtenaren bij de rijksoverheid. In één oogopslag kunt u allerlei financiële gegevens als vergoedingen, salarissen en uitkeringen en de daarbij behorende urenoverzichten terugvinden. ARAR tabellen is een handig hulpmiddel bij het terugvinden van actuele cijfermatige gegevens van regelingen die zijn vastgelegd in, of gebaseerd op het Algemeen Rijksambtenarenreglement. Zo zijn met ARAR tabellen in een oogopslag allerlei financiële gegevens, zoals vergoedingen, bezoldigingen en uitkeringen en de daarbij behorende urenoverzichten terug te vinden. Daarom is ARAR tabellen naast ARAR verklaard een onmisbare uitgave.

Voor wie
ARAR verklaard en ARAR tabellen is er voor leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en, niet te vergeten, rijksambtenaren zelf, zullen de uitgaven uit deze reeks een goed naslagwerk vinden.

Abonnement ARAR tabellen
U kunt ook een abonnement nemen op alleen ARAR verklaard of op alleen ARAR tabellen .
Product details
Bestelcode ARARVERTAB
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

ARAR verklaard en ARAR tabellen (abonnement) voor boek en cd-rom
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Andere klanten bestelden ook: