Als Arboprofessional bent u verantwoordelijk voor veilig en gezond werken in uw organisatie. U wilt weten hoe u aan de Arbowet en -regelgeving kunt voldoen, en u wilt optimaal kunnen adviseren over Arbozaken, zoals Arbo en verzuim, nieuwe werkstijlen, persoonlijke beschermingsmiddelen, gevaarlijke stoffen, BHV, machineveiligheid, fysieke belasting, en meer. Met Arbozone beschikt u over actuele en volledige informatie binnen uw vakgebied!

Met een abonnement op Arbozone heeft u:

  • Alle informatie bij elkaar en in enkele klikken toegankelijk
  • Online toegang tot alle Arbo-Informatiebladen
  • Makkelijk toegang tot de complete Arbowet- en regelgeving
  • Met praktische toelichtingen van experts
  • Handige tijdsbesparende tools
  • Altijd actueel arbo-nieuws

Heeft u behoefte aan betrouwbare, complete en direct toepasbare informatie over arbo, en wilt u snel een antwoord op uw vragen vinden? Neem direct een abonnement.

Abonnement Arbozone

Ontwikkelingen
We zijn momenteel een nieuw platform aan het ontwikkelen waar alle informatie van Arbozone straks te vinden is, maar dan in een nieuwe look & feel en met een betere zoek- en printfunctie. 

Heeft u vragen?
Neem dan contact met Reda El Adlouni via r.eladlouni@sdu.nl of 06 227 960 05.

AI-bladen

Arbozone biedt de volledige inhoud van de vertrouwde Arbo-Informatiebladen. Direct toepasbaar en met praktische adviezen en tips.

Safety!

Het magazine voor de professional in veilig werken. Met onderwerpen als: arbo, chemische veiligheid, incidentpreventie, brandveiligheid, interne en externe veiligheid, gevaarlijke stoffen, veiligheidscultuur en -gedrag. Probeer nu >>

Vragen?

Kijk op www.arbozone.nl/info of neem contact met ons op via arbozone@sdu.nl