Sdu HSE: het startpunt voor de HSE-expert
Belangrijk werk vraagt om gezaghebbend advies. Bij de steeds complexere veiligheidsvoorschriften en werkmethoden is het goed om te kunnen vertrouwen op een snel, actueel en zorgvuldig onderbouwd advies. Met behulp van Sdu HSE beantwoord je vragen vanaf de werkvloer en vanuit het management snel en accuraat. 

Omdat veiligheid op de werkvloer je dagelijkse werk is
In welke bedrijfstak je ook werkt, het is jouw tak om de veiligehid van jouw collega's te verbeteren. Dan is het zaak om makkelijk in te spelen op veranderende omstandigheden, snel aan de slag te kunnen met nieuwe machines of methodes. Niet improviseren, mar zeker weten wat de volgende stap is. 

Met een abonnement op Sdu HSE heeft u:

  • Alle informatie bij elkaar en in enkele klikken toegankelijk
  • Online toegang tot alle Arbo-Informatiebladen
  • Makkelijk toegang tot de complete Arbowet- en regelgeving
  • Met praktische toelichtingen van experts
  • Handige tijdsbesparende tools
  • Altijd actueel arbo-nieuws

Heeft u behoefte aan betrouwbare, complete en direct toepasbare informatie over arbo, en wilt u snel een antwoord op uw vragen vinden? Neem direct een abonnement.

Abonnement Arbozone

 

Heeft u vragen?
Neem dan contact met Reda El Adlouni via r.eladlouni@sdu.nl of 06 227 960 05.

 

Als HSE-professional bent u verantwoordelijk voor veilig en gezond werken in uw organisatie. U wilt weten hoe u aan de Arbowet en -regelgeving kunt voldoen, en u wilt optimaal kunnen adviseren over Arbozaken, zoals Arbo en verzuim, nieuwe werkstijlen, persoonlijke beschermingsmiddelen, gevaarlijke stoffen, BHV, machineveiligheid, fysieke belasting, en meer. Met Sdu HSE beschikt u over actuele en volledige informatie binnen uw vakgebied!

AI-bladen

Arbozone biedt de volledige inhoud van de vertrouwde Arbo-Informatiebladen. Direct toepasbaar en met praktische adviezen en tips.

Safety!

Het magazine voor de professional in veilig werken. Met onderwerpen als: arbo, chemische veiligheid, incidentpreventie, brandveiligheid, interne en externe veiligheid, gevaarlijke stoffen, veiligheidscultuur en -gedrag. Probeer nu >>

Vragen?

Kijk op www.arbozone.nl/info of neem contact met ons op via arbozone@sdu.nl