Uw bestelling

Basisboek Chemische Veiligheid 2016-2017
excl. btw € 93,11

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Basisboek Chemische Veiligheid 2016-2017

J.F. Zawierko, J. Meissen

De meeste bedrijven in de industrie en in de dienstverlening hebben te maken met chemische stoffen, bijvoorbeeld als grondstof voor de productie of als schoonmaakmiddel. Om veilig te werken met gevaarlijke stoffen is kennis nodig van de eigenschappen en risico’s. Want wat is nu een chemische stof en wat is een gevaarlijke stof en hoe ga je daar veilig mee om?

  • Boek
  • 228 pagina's
  • Bestelcode 9789012396790
Omschrijving
Het Basisboek Chemische veiligheid is te gebruiken als naslagwerk door een brede groep: de manager die verantwoordelijk is voor productie, arbeidsomstandigheden of veiligheid, nieuwe medewerkers in de keten, hulpdiensten en overheden zoals vergunningverleners en inspecteurs. Daarnaast is het basisboek te gebruiken als studieboek. De bijbehorende online biedt aansluitend actuele en verdiepende informatie.

De deskundige redactie behandelt alle aspecten van chemische veiligheid die je tegenkomt in de dagelijkse praktijk. In de verschillende hoofdstukken komen niet alleen persoonlijke veiligheid, externe veiligheid en procesveiligheid aan bod, maar ook de veiligheidsaspecten bij transport en opslag.

Redactie
Dick Arentsen, Pieter van Beek, Jacques Buissing, Michiel Hanenbergh, Jan Meissen, Piet Pasveer, Remco Visser, Jos Zawierko
Product details
Bestelcode 9012396794
Productsoort Boek
Aantal pagina's 228
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 04-07-2016
Auteur(s) J.F. Zawierko J. Meissen