Basiskennis Documentcontrole

H.J. Hollegie

Basiskennis documentcontrole behandelt één voor één de echtheidskenmerken die kunnen voorkomen in identiteits- en waardedocumenten.

  • Boek
  • 314 pagina's
  • Bestelcode 9789012400213
Omschrijving
Basiskennis documentcontrole behandelt één voor één de echtheidskenmerken die kunnen voorkomen in identiteits- en waardedocumenten.

J.H.J. Hollegie beschrijft in dit boek hoe men een echtheidskenmerk moet ‘lezen’ om te bepalen of een document echt is of vals. Tevens bevat Basiskennis documentcontrole een overzicht van de soorten documenten die als identiteitsdocument in Nederland, de Europese Unie, de Europese Economische Ruimte en de Schengenlanden gelden.

De informatie uit Basiskennis documentcontrole, gecombineerd met de informatie uit databanken als www.identiteitsdocumenten.nl. (Nederlandse documenten, gratis), EDISON-Paspoorten (alle identiteitsdocumenten ter wereld, niet gratis) en brochures/uitgaven van overheid en uitgevers, maakt sluitende controle mogelijk. Basiskennis documentcontrole beschrijft daarbij hoe men naar echtheidskenmerken moet kijken, de genoemde databanken en uitgaven beschrijven waar men moet kijken.

Documentcontrole is uitgebracht in Expertreeks Beveliging en is mede onderdeel van het Handboek beveiliging.
Product details
Bestelcode 9789012400213
Productsoort Boek
Aantal pagina's 314
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600
Auteur(s) H.J. Hollegie

Uw bestelling

Basiskennis Documentcontrole
excl. btw € 50,56 incl. btw € 55,11
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht