Tijdschrift voor Klachtrecht (abonnement inl. stapp app)

Het Tijdschrift voor Klachtrecht houdt u vier keer per jaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van klachtrecht. Daarnaast vindt u in het tijdschrift interviews, cases, achtergrondartikelen, boekbesprekingen en jurisprudentie.

  • Multimedia
  • Bestelcode A82174
Omschrijving
Korte omschrijving
Sinds maart 2005 is de Wet extern klachtrecht van kracht. Extern klachtrecht biedt de burger het recht op een onafhankelijke, externe behandeling van klachten over gedragingen van bestuursorganen. De eisen waaraan deze externe klachtvoorzieningen moeten voldoen worden geharmoniseerd.

Deze wet zorgt ervoor dat veel meer mensen dan voorheen zich professioneel bezighouden met het klachtrecht in de publieke sector. Hierdoor ontstond de behoefte aan een organisatie voor professionalisering en ontwikkeling van het interne en externe klachtrecht. Vanuit deze behoefte is de Vereniging voor Klachtrecht (VvK) ontstaan, alsmede het huisorgaan van de vereniging, het Tijdschrift voor Klachtrecht.

Platform
De Vereniging voor Klachtrecht wil de interne en externe klachtenbehandeling in de publieke sector verder professionaliseren en verbeteren. Zij hoopt daarmee bij te dragen aan de (rechts)bescherming van de burger en aan een goed functionerende overheid. Ze wil een actief platform vormen voor hen die betrokken zijn of zich betrokken voelen bij klachtenbehandeling. Een van de communicatievormen van de Vereniging voor Klachtrecht is het Tijdschrift voor Klachtrecht.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Het Tijdschrift voor Klachtrecht houdt u vier keer per jaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van klachtrecht. Daarnaast vindt u in het tijdschrift interviews, cases, achtergrondartikelen, boekbesprekingen en jurisprudentie. Kortom, het Tijdschrift voor Klachtrecht is hét vakblad voor wie zich professioneel met klachtrecht bezighoudt.

Voor wie is het T ijdschrift voor Klachtrecht bestemd?
Bestuursrechtjuristen, bestuurders bij overheden, overige geïnteresseerden in bestuursaansprakelijkheid, bestuursrecht, klachtenrecht, Ombudszaken

Redactie
Mr. dr. Y.M. van der Vlugt, onderzoeker In Gesprek Advies
Mr. S. Boersma, landelijk klachtmanager Belastingdienst
Mr. I.H. Derks, bestuursadviseur gemeente Houten
A.H.H. Hazeweijer, adviesmedewerker klachten CAK
Mr. M. Ruitenburg, onderzoeker Nationale ombudsman
Mr. L.S. Wijnbergen, senior onderzoeker Ombudsman Metropool Amsterdam

Abonnement
Met een abonnement ontvangt u het Tijdschrift voor Klachtrecht vier keer per jaar op papier en via de app Stapp. Met Stapp, de app van Sdu, kunt u onder meer altijd en overal uw tijdschrift raadplegen, aantekeningen en noties maken, interessate informatie markeren en de tekst exporteren naar e-mail. Na uw ebstelling krijgt u per mail de dowloadinstructies van Stapp toegestuurd.

De minimale abonnementsperiode is één jaar. Wilt u meerdere abonnementen of een studentenabonnement afsluiten? Dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op (070) 378 98 80.


Product details
Bestelcode A82174
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Tijdschrift voor Klachtrecht (abonnement inl. stapp app)
excl. btw € 75,00 incl. btw € 81,75
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht