AI-49: Beschermingsmiddelen, editie 2018

R. van der Heide

Om risico’s te beheersen is de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in de praktijk wijdverbreid. Een sluitend PBM-beleid beschermt zowel werknemers als werkgevers.

  • Boek
  • 112 pagina's
  • Bestelcode 9789012401555
Omschrijving
Om risico’s te beheersen is de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in de praktijk wijdverbreid. Echter, aan de inzet van PBM kleven ook risico’s. Ongevallen en beroepsziekten kunnen ontstaan door onzorgvuldig of te snel inzetten van PBM, door het onjuist gebruiken van PBM en door het ontbreken van toezicht en sancties. Het is dan ook van groot belang om de spelregels omtrent het gebruik van PBM vast te leggen en duidelijk te maken voor de hele organisatie. Een sluitend PBM-beleid beschermt zowel werknemers als werkgevers.

Persoonlijke beschermingsmiddelen: beleid opzetten en instandhouden maakt deel uit van een reeks Arbo-Informatiebladen. Deze bladen bieden praktische, actuele en toegankelijke informatie, geschreven door vakspecialisten. In de Arbo-Informatiebladen wordt rekening gehouden met de laatste stand van de techniek en de meest actuele wet- en regelgeving. Dat maakt deze bladen uniek en geschikt voor elke werkgever, werknemer en arbodeskundige die zaak van goede arbeidsomstandigheden wil maken.

Sdu Uitgevers laat zich bij deze reeks adviseren door een redactieadviesraad die bestaat uit:
- Nederlands Centrum voor Beroepsziekten
- NEN
- TNO Kwaliteit van Leven

Abonnement
Als u een abonnement neemt op de Arbo-Informatiebladen ontvangt u de complete reeks voor slechts € 595,-! Zie hier een overzicht waaruit een abonnement Arbo-Informatiebladen bestaat.


overzicht verschenen Arbo-Informatiebladen
Product details
Bestelcode 9789012401555
Productsoort Boek
Aantal pagina's 112
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 08-03-2018
NUR code 807
Auteur(s) R. van der Heide

Uw bestelling

AI-49: Beschermingsmiddelen, editie 2018
excl. btw € 54,60 incl. btw € 59,51
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht