Journaal Bodem en Omgevingsrecht (aboncl. toegang Stapp app)

Ing. M.J.H. Langenhuijsen, mr. drs. C.A. Janssen, drs.J. Osinga, mr. W. Tromp, dr.Ir. P.A. Alphenaar

Wilt u weten wat er speelt binnen het bodem vakgebied? Wilt u meer weten over de gevolgen van wetswijzigingen? U leest het als eerste in Journaal Bodem en Omgevingsrecht. Naast praktijkgerichte redactionele artikelen treft u in ieder nummer van Journaal Bodem em Omgevingsrecht actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving aan.

  • Multimedia
  • Bestelcode NBLEBO
Omschrijving
Wilt u weten wat er speelt binnen uw vakgebied? Wilt u meer weten over de gevolgen van wetswijzigingen? U leest het als eerste in Journaal Bodem en Omgevingsrecht

Journaal Bodem: het onmisbare actualiteitenblad voor bodemspecialisten
Journaal Bodem
verschijnt tienmaal per jaar. De compacte formule biedt u snel overzicht en dus kost het u weinig tijd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Naast praktijkgerichte redactionele artikelen treft u in ieder nummer van Journaal Bodem actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving aan.

Door het afsluiten van een abonnement op Journaal Bodem en Omgevingsrecht krijgt u tevens toegang tot Stapp, de app van Sdu. Met Stapp hebt u altijd en overal toegang tot uw vaktijdschrift. Daarnaast kunt u aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en tekst exporteren naar e-mail. Na uw bestelling krijgt u de downloadinstructies van Stapp toegestuurd.
Product details
Bestelcode NBLEBO
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) Ing. M.J.H. Langenhuijsen mr. drs. C.A. Janssen drs.J. Osinga mr. W. Tromp dr.Ir. P.A. Alphenaar

Uw bestelling

Journaal Bodem en Omgevingsrecht (aboncl. toegang Stapp app)
excl. btw € 213,00 incl. btw € 232,17
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht