ADN (abonnement)

Met een abonnement op het ADN ontvangt u elke twee jaar automatisch de meeste actuele editie. Het ADN, Vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenwateren, is een compleet handboek voor alle betrokkenen bij het verzenden of vervoeren van gevaarlijke stoffen over de binnenwateren.

  • Boek
  • Bestelcode ADNINT
Omschrijving
Met een abonnement op de uitgave ADN ontvangt u elke twee jaar automatisch de meeste actuele editie. In het ADN 2017 vindt u de volledige Europese wetgeving m.b.t. het vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenvaart. Er zijn vanaf 1 juli 2017 een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd die in deze uitgave, bestaande uit twee delen, zijn verwerkt. In boek 2 staan de tabellen A, B en C. In Boek 1 staat de overige wetgeving.

Compleet en actueel
Het ADN 2017 is een compleet en actueel handboek voor iedereen die in aanmerking komt met het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de binnenvaart. Beide boeken van deze uitgave mogen bovendien worden gebruikt bij het schriftelijk examen veiligheidsadviseur ADN en zijn daarom zeer geschikt voor het gebruik bij opleidingen op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenvaart.

Het ADN 2017 biedt u een volledige weergave van:


• ADN 2017
• VBG - Regeling vervoer over de binnenwateren van gevaarlijke stoffen
• WVGS - Wet vervoer gevaarlijke stoffen
• BVGS - Besluit vervoer gevaarlijke stoffen

Voor wie?

Het ADN 2017 biedt handvatten voor afzenders, vervoerders, beladers van containers, ontvangers verpakkers, vullers van tanks, exploitanten van transporttanks en tankcontainers, expediteurs, bevrachters, op- en overslagbedrijven. Daarnaast mag het boek worden gebruikt bij het schriftelijk examen veiligheidsadviseur ADN. Het ADN 2017 is dus erg geschikt voor het gebruik bij opleidingen op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenwateren.

Kortom
De uitgave ADN is een must voor een ieder die op de hoogte moet zijn van de regels voor het (internationaal) vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenvaart. Met een abonnement beschikt u altijd over de laatste versie van ADN.
Product details
Bestelcode ADNINT
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823

Uw bestelling

ADN (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Andere klanten bestelden ook: