Handreiking bij buisleidingincidenten

H.M.A. van Blerk

In deze uitgave wordt en handreiking gegeven aan hulpdiensten voor het optreden bij een lekkage in een buisleiding. Ook wordt vermeld hoe deze procedures in België werken en is het ontwerpbesluit Bevb opgenomen

  • Boek
  • Bestelcode 9789012134439
Omschrijving
In dit boek wordt ingegeaan op het omgaan met risico's van buisleidingen. Buisleidingen transporteren aardgas, aardolieproducten, gasvormige en vloeibare chemische producten en drink- en afvalwater over grote afstanden. Buisleidingen met gevaarlijke lading strekken zich in Nederland uit over bijna 19.000 kilometer en het aantal is groeiende.

In deze uitgave wordt en handreiking gegeven aan hulpdiensten voor het optreden bij een lekkage in een buisleiding. Ook wordt vermeld hoe deze procedures in België werken en is het ontwerpbesluit Bevb opgenomen.

Handreiking bij buisleidingincidenten maakt deel uit van de serie Handboek voor de hulpdiensten. Deze serie biedt inzicht in alle aspecten die van belang zijn voor de brandweer in Nederland. Deze aspecten zijn thematisch ingedeeld, waarbij de thema’s overeenkomen met de bekende schakels in de veiligheidsketen.
Product details
Bestelcode 9789012134439
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 10-03-2010
NUR code 600
Auteur(s) H.M.A. van Blerk

Uw bestelling

Handreiking bij buisleidingincidenten
excl. btw € 47,86 incl. btw € 52,17
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht