Uw bestelling

Blauwe VNW 2017-2018
excl. btw € 42,45

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

 • Online geen verzendkosten
 • Veilig betalen: factuur bij levering
 • 14 dagen retourrecht

Blauwe VNW 2017-2018

Studiejaar 2017-2018

De Blauwe VNW, ook bekend als de Verzameling Nederlandse Wetgeving, is de wettenbundel die je verder brengt. Voor alle rechtenstudenten die hun studiejaar 2017-2018 goed willen beginnen: haal de nieuwe collegebundel snel in huis en begin je rechtenstudie met een flinke voorsprong.

 • Boek
 • 6832 pagina's
 • Bestelcode 9789012399999
Omschrijving
De Blauwe VNW biedt in drie handzame delen het complete overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving: Staats- en bestuursrecht, Burgerlijk (proces)recht en Straf(proces)recht. De betere wettenbundel voor studenten en docenten Recht, Notarieel recht, Criminologie, Bestuursrecht in HBO of WO, advocaten en juristen.

Jouw voordelen met de Blauwe VNW 2017-2018:
 • Gratis online versie, zodat je de Blauwe VNW overal kan raadplegen;
 • Uitgebreid register en zelfklevende tabbladen. Zo zoek je veel handiger;
 • Advocaten en rechters gebruiken de Blauwe VNW;
 • Ambitieuze mede-studenten gebruiken de Blauwe VNW.

Het meest handzame wetboek in 3 delen:
 • Staats- en bestuursrecht
 • Burgerlijk (proces)recht
 • Straf(proces)recht

Jouw hoogleraren bepalen de inhoud van de Blauwe VNW:Prof. mr. B. Barentsen, hoogleraar Sociaal Recht en bijzonder hoogleraar Arbeidsverhoudingen in de publieke sector aan de Universiteit LeidenProf. dr. L.F.M. Besselink, hoogleraar Constitutioneel Recht aan de Universiteit van AmsterdamMr. dr. M.L. van Emmerik, universitair hoofddocent Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank AmsterdamProf. mr. M.S. Groenhuijsen, hoogleraar Straf(proces)recht en Victimologie aan de Universiteit van TilburgProf. mr. A.L.M. Keirse, hoogleraar Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht en raadsheer aan het Gerechtshof AmsterdamProf. mr. S.C.J.J. Kortmann, rector magnificus en hoogleraar Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit NijmegenMr. B. Kratsborn, docent publiekrecht aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Den BoschProf. mr. A.I.M. van Mierlo, hoogleraar Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en advocaat bij NautaDutilhProf. mr. E.F. Stamhuis, decaan en hoogleraar Straf(proces)recht aan de Open UniversiteitProf. mr. E. Steyger, hoogleraar Europees bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en advocaat bij Advocaatpraktijk E. Steyger B.V.Prof. mr. J.M.H.F. Teunissen, hoogleraar Staats- en Bestuursrecht aan de Open UniversiteitProf. mr. dr. L.C.A. Verstappen, hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit GroningenProf. mr. B. Wessels, legal counsel te Dordrecht, emeritus hoogleraar Internationaal insolventierecht aan de Universiteit LeidenMr. C. Wisse, hoofddocent Staats- en Bestuursrecht aan de Hogeschool van Arnhem en NijmegenMr. M. Zilinsky , universitair docent internationaal privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, tevens verbonden aan Houthoff Buruma


Product details
Bestelcode 9012399998
Productsoort Boek
Aantal pagina's 6832
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Studiejaar 2017-2018
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 21-07-2017
NUR code 820
Serie naam Educatieve Wettenverzamelingen
Redactie Mr. C. Wisse Mr. B. Kratsborn. Mr. M. Zilinsky
Hoofdredactie Prof. mr. S.C.J.J. Kortmann Prof. mr. A.I.M. van Mierlo
Editie 2017-2018