boeken aanbestedingsrecht

Aanbestedingsrecht boeken van Sdu

Sdu is dé specialist als het gaat om vakliteratuur voor juristen. Onze collectie van boeken over het aanbestedingsrecht is geen uitzondering hierop.
Wilt u altijd op de hoogte zijn? Heeft u behoefte aan verdieping? Bestel dan nu één of meerdere titels uit ons aanbod:

Commentaar aanbestedingsrecht

Commentaar Aanbestedingsrecht 2018 editie, Redactie o.a. Mr. A.C.M. Fischer-Braams Prof. mr. G.W.A. van de Meent. Een praktisch en diepgaand commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit.

Bestellen
Aanbestedingsrecht voor overheden

Aanbestedingsrecht voor Overheden, mr. M.J.J. Essers en mr C.A.M. Lombert. Onmisbaar in uw collectie! In deze geheel herziene vijfde druk wordt op een praktische en overzichtelijke manier het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht behandeld.  

Bestellen
Aanbestedingswet herzien

SC Dossier Aanbestedingswet herzien 2016, Richard Sandee. Wat betekent de herziening van de Aanbestedingswet die op 1 juli in werking moet treden voor de aanbestedingspraktijk? Gaan de wijzigingen leiden tot lastenverlichting of is er eerder een verzwaring te verwachten? In dit SC dossier wordt de nieuwe wetgeving op begrijpelijke wijze uitgelegd.

Bestellen
ARW 2016

ARW 2016 Met een intekening op het Aanbestedingsreglement werken ontvangt u 15% korting op het huidige en nieuw te verschijnen edities.

Intekenen
Kroniek jurisprudentie aanbestedingsrecht

Kroniek Jurisprudentie Aanbestedingsrecht 2012-2015, Ingrid van den Berge, Matthijs Mutsaers, Dorien Zweers-te Raaij en Lorenzo Fiorilli. Deze jurisprudentiebundel is zeer bruikbaar voor aanbestedingsjuristen en inkopers. De auteurs zijn allemaal werkzaam als advocaat bij Nysingh advocaten - notarissen N.V.

Bestellen
Aanbestedingswet 2012

Tekst & Toelichting Aanbestedingswet 2012, G. Verberne, P. Juttmann. In de Tekst en toelichting Aanbestedingswet wordt de nieuwe Aanbestedingswet (per 1 juli 2016) per artikel toegelicht en waar nodig ondersteund door relevante jurisprudentie.

Bestellen