Uw bestelling

Bouwlawaai. Deel uit de Praktijkreeks Geluid en Omgeving
excl. btw € 53,49

Levertijd: 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Bouwlawaai. Deel uit de Praktijkreeks Geluid en Omgeving

Ing. P.A. Sloven

Dit boek is geschreven voor de bouwwereld, overheden én burgers. Het biedt praktijkgegevens, achtergronden en denkrichtingen voor alternatieven als zich problemen voordoen. Want inzicht in elkaars (leef)wereld leidt hopelijk tot begrip en een minder scherp oordeel.

  • Boek
  • 378 pagina's
  • Bestelcode 9789012383523
Omschrijving
“...Geluid kent de Bouw niet. De Bouw weet niets over Geluid.
Geluid is een mistige materie. Bouwen kent geen buigzaamheid...”

Bovenstaande uitspraken illustreren de verhouding tussen de bouwwereld en het geluid dat de bouw produceert. Een verhouding die niet zou moeten bestaan. Twee werelden die elkaar niet kennen. Uiteraard zijn dit zwart-witbeelden. Met een kern van waarheid.

Dit boek uit de Praktijkreeks Geluid en Omgeving wil het bovengeschetste beeld tot het verleden laten behoren. Bouwlawaai beoogt door het geven van informatie dat geluid en de bouw wel degelijk veel met elkaar te maken hebben, maar dat dit misschien wel wordt ontkend. Het wordt tijd dat de Bouw en Geluid elkaar de hand schudden.

Zowel de bouwwereld, overheden als burgers vormen de doelgroep van deze publicatie. Inzicht in elkaars leefwereld leidt tot begrip, matigheid in oordeel en vooral redelijkheid. En wel door het ontsluiten van praktijkgegevens en hun achtergronden, plus het geven van denkrichtingen voor alternatieven als zich problemen voordoen.

Het boek is ingericht voor lezers met een heel divers kennisniveau. Omdat er weinig informatie bestaat die specifiek is toegesneden op bouwlawaai, wordt vaak naar verwante aspecten gegrepen om tot voorstellen te komen. Hoewel bouwkundige en akoestische adviseurs veel elementen zullen herkennen, zal deze bundeling van de vele aspecten rondom bouwlawaai ook voor hen een uitkomst zijn.


Product details
Bestelcode 9012383528
Productsoort Boek
Aantal pagina's 378
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie N.K.J. Wiggers ing. M.J. Tennekes
Auteur(s) Ing. P.A. Sloven