CASE

Klant: CAE CFT
Branche: Zakelijke Dienstverlening
Team:  Roberto
Product: Legal Counsel

De vooruitgang van CAE CFT

Roberto Gomes van CAE CFT lost steeds meer juridische issues zelf op

Roberto GomesRoberto Gomes
Director Legal

Roberto Gomes is Director Legal bij CAE CFT. Het bedrijf in Sassenheim, dat eerder Lockheed Martin Commercial Flight Training heette, bouwt en ontwikkelt simulatoren voor de luchtvaartindustrie. De recente overname brengt voor het werk van Roberto veel verandering met zich mee, maar de liefde voor vliegtuigsimulatoren, die blijft hij houden.

In een grote fabriekshal aan de rand van Sassenheim worden hoogwaardige simulatoren ontwikkeld die piloten in opleiding vertrouwd maken met hun toestel. Hiervoor werken engineers van verschillende disciplines samen aan één hoogwaardig product. Roberto is als bedrijfsjurist hier graag onderdeel van. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van Legal Counsel met Rechtsorde. Ook in de nieuwe situatie na de overname kan hij veel juridische issues intern oplossen. De kwaliteit, toegankelijkheid en actualiteit van de content van Sdu zorgen ervoor dat hij op al deze gebieden snel een antwoord heeft.

Meer informatie

Product Legal Counsel

CAE CFT maakt gebruik van Legal Counsel. Met Legal Counsel heeft u 24 uur per dag toegang tot een uitgebreide, overzichtelijke en actuele database, dat speciaal is samengesteld voor de bedrijfsjurist.

Het bevat alle relevante, juridische content die u nodig heeft. Binnen enkele stappen hebt u gevonden wat u zocht. Ook als het thema's zijn waar u minder van af weet.

Met Legal Counsel hoeft u geen losse titels meer aan te schaffen. U hebt nu alles in 1.

Meer informatie