CASE

Klant: Camps Advocatuur
Branche: Advocatuur
Team:  Marcel, Inge en Anne
Product: OpMaat

De vooruitgang van Camps Advocatuur

Camps Advocatuur wint op snelheid en volledigheid

Mr. M.J.E.C. CampsMr. M.J.E.C. Camps
Advocaat en ondernemer

Door een beter en completer beeld te hebben van alle beschikbare jurisprudentie op specifiek rechtsgebied, slagen de advocaten van Camps er steeds sneller in om successen te boeken voor cliënten. En voor het eigen kantoor.

Direct tegenover Kennispark Twente is het kantoor van Camps Advocatuur gevestigd. Marcel Camps is de derde generatie advocaat in zijn familie en is in 2003 voor zichzelf begonnen. Inmiddels is het kantoor gegroeid naar vier advocaten. In het sfeervolle kantoor, die aanvoelt als een huiskamer, vind je bijna in iedere ruimte een bijzonder kunstwerk of een schilderij uit de vorige eeuw. Toch wordt hier hard gewerkt op een manier die past bij deze tijd. Marcel Camps vertelt.

Product OpMaat

OpMaat

Camps Advocatuur maakt gebruik van Sdu OpMaat. De complete online juridische database Sdu met actuele en relevante vakinformatie. Camps wint met OpMaat vooral door volledigheid en zoekgemak.

Met OpMaat bundelt Sdu actueel nieuws, jurisprudentie (met samenvattingen en noten), wet- en regelgeving en openbare publicaties in één online toegankelijke bron. Daarnaast krijgt Sdu Commentaar, praktijktijdschriften en handige tools, zodat u helemaal compleet bent. Via e-mailattendering houden wij u automatisch op de hoogte van de nieuwste updates.

Meer informatie