CAOweb voor NBBU leden

Dit is een exclusief kortingsabonnement voor leden van NBBU.

  • Online
  • Bestelcode CAOWEBUZN
Omschrijving
100% garantie op juiste informatie
In tegenstelling tot de grote hoeveelheid informatie op het internet, bent u met CAOweb verzekerd van 100% juiste informatie. U vindt in één bron snel en makkelijk alle relevante informatie over cao’s. Van integrale teksten tot praktische samenvattingen. En van 24/7 up to date informatie wat betreft de caostatus (aangemeld, AVV, verlopen…) tot een 20-jarig cao-archief. Om het u nog makkelijker te maken kunt u via Mijn CAOweb een selectie maken van de voor u interessante cao’s. En u bereikt met slechts één muisklik alle loon-, pensioen en premietabellen. Makkelijk, overzichtelijk en altijd up to date!

Alle CAO’s + AVV's + Premies
In CAOweb vindt u alle cao’s en AVV's in Nederland. Alle bedrijfstakcao’s en de belangrijkste ondernemingscao’s zijn bovendien voorzien van een handige uitgebreide samenvatting. Bedrijfstakcao's zijn voorzien van een actueel premieoverzicht fondsen en pensioenen. CAOweb geeft ook de voortgang van de cao-onderhandelingen en de status aan: van start onderhandeling tot (principe)akkoord en nieuwe cao-tekst.

Alle gegevens zijn snel vindbaar
Vanuit de inhoudsopgave cao’s of MijnCAOweb bereikt u met 1 muisklik de loontabellen en premieoverzicht. Ook andere relevante gegevens vindt u snel doordat deze in de samenvatting altijd in dezelfde rubriek zijn ingedeeld. Werken met CAOweb bespaart u veel tijd.

Altijd op de hoogte
Door de samenwerking met AWVN staat CAOweb aan de bron van de meeste cao's. Nieuws over cao-ontwikkelingen wordt dagelijks gepubliceerd. Via MijnCAOweb/Mijn instellingen kunt u een dagelijkse E-mail attendering instellen, waarmee u elke ochtend weer volledig bij bent.

Let op: dit abonnement is exclusief voor leden van NBBU. U ontvangt CAOweb op basis van uw lidmaatschap voor € 222,-! Dit is de prijs per gebruiker per vestiging. Wilt u meer dan 5 inlogs? Neem dan contact op.
Bent u geen NBBU-lid? Klik dan hier voor een regulier abonnement.

Dit krijgt u bij een abonnement:
  • onbeperkt toegang tot de volledige online database
  • Zelf in te stellen e-mailattendering
  • forse korting op alle CAOweb cursussen en events!

Bekijk de website

Product details
Bestelcode CAOWEBUZN
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://caoweb.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie e.a.
Hoofdredactie E. Franken

Uw bestelling

CAOweb voor NBBU leden

* Verplichte velden

excl. btw € 222,00 incl. btw € 268,62
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht