Uw bestelling

CD-rom notaberichten en bronnen (abonnement)
excl. btw € 771,00

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

CD-rom notaberichten en bronnen (abonnement)

Met deze Cd Notaberichten & Bronnen bent u in het bezit van een archief van de inmiddels befaamde Notamail- en Notafaxberichten. U zoekt eenvoudig door alle berichten vanaf 1993. Vanaf 2002 is tevens de orginele bron opgenomen.

  • Cd-rom
  • Bestelcode CDNOTFAX
Omschrijving
Een volwaardig, compleet en actueel naslagwerk
Met deze cd-rom bezit u het volledige archief van de Notamail- en Notafaxberichten sinds 1993. Veel van de berichten zoals ze dagelijks aan de abonnees worden verstuurd, verliezen nauwelijks hun actualiteitswaarde. Daarom zijn alle Notamail- en Notafaxberichten verzameld op een toegankelijke cd-rom.

Volwaardig, eenvoudig en compleet
U hebt de beschikking over een aantal handige zoekingangen op onderwerp en trefwoord, op brondocument en op datum. Vervolgens komt u in de volledige tekst van het betreffende bericht terecht. Bovendien kunt u doorklikken naar de originele bron (in eerste instantie vanaf 2002 en daar waar beschikbaar) waarop het notabericht is gebaseerd. Een volwaardig, compleet en actueel naslagwerk. Om de actualiteit te waarborgen, wordt de cd-rom vier maal per jaar geüpdatet.

Voor abonnees Notamail en/of Notafax geldt een speciale prijs van slechts € 463,50 (exclusief btw, 1 gebruiker). Bent u abonnee? Vermeld dit dan in het Opmerkingen-veld bij uw adresgegevens!

Voor de prijsstelling voor meerdere gebruikers of voor meer informatie over een netwerkversie kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales, telefoon (070) 378 93 13 of e-mail sales.juridisch@sdu.nl.

TIP! Bezoek dé portal voor het notariaat, www.scherpinnotariaat.nl.
Met Scherpinnotariaat.nl heeft u op ieder moment van de dag zicht op de ontwikkelingen die van belang zijn voor uw praktijk, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast vindt u hier alle informatie over vakliteratuur, heeft u zicht op de toekomstige notariële (cursus)dagen en vindt u informatie over auteurs. Daarmee is Scherpinnotariaat.nl dé portal voor wie werkzaam of geïnteresseerd is in het notariaat.
Product details
Bestelcode CDNOTFAX
Productsoort Cd-rom
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar