Uw bestelling

CD Wet- en regelgeving Public Controlling (abonnement)
Factuur bij levering

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

CD Wet- en regelgeving Public Controlling (abonnement)

Samengesteld door, G.D. Minderman

De CD Wet- en regelgeving Public Controlling bevat de belangrijkste wet- en regelgeving met betrekking tot de bedrijfsvoering binnen de publieke en non-profitsector. Deze regelgeving betreft onder meer de organisatie van de sectoren, de financiële regels, de verschillende subsidie- en bekostigingsregimes, wetgeving onder toezicht en verantwoording. Actueel en gebruikersvriendelijk!

  • Cd-rom
  • Bestelcode CDLEGAL
Omschrijving
De CD Wet- en regelgeving Public Controlling bevat de belangrijkste wet- en regelgeving met betrekking tot de bedrijfsvoering binnen de publieke en non-profitsector. Deze regelgeving betreft onder meer de organisatie van de sectoren, de financiële regels, de verschillende subsidie- en bekostigingsregimes, wetgeving onder toezicht en verantwoording.

Deze cd-rom is een handig en nuttig instrument voor iedereen die zich binnen de overheid en non-profitsector bezighoudt met planning & control, financiën, management en organisatie.

Als u een abonnement neemt ontvangt u niet alleen ieder jaar de meest actuele versie, maar u krijgt dan ook een aantrekkelijke korting op de losse verkoopprijs.
Product details
Bestelcode CDLEGAL
Productsoort Cd-rom
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) Samengesteld door G.D. Minderman