Uw bestelling

Centraal economisch plan (abonnement)
Factuur bij levering

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Centraal economisch plan (abonnement)

Laat u zich niet graag verrassen door de economische ontwikkelingen? Wilt u graag goed beslagen ten ijs komen in beleidsdiscussies? Dan bestelt u het Centraal Economisch Plan!

  • Boek
  • Bestelcode BKCEP
Omschrijving
Zicht op de economische ontwikkelingen
De uitgave van Centraal Economisch Plan 2016 (CEP 2016) is een ‘must’ voor eenieder die in de praktijk te maken krijgen met economische ontwikkelingen. Het centraal economisch plan (CEP) is de korte-termijn-voorspelling van de ontwikkeling van de Nederlandse economie, welke wordt uitgebracht door het Centraal Planbureau. In het Centraal Economisch Plan (CEP) worden dus de economische vooruitzichten voor het lopende en het komende jaar gepresenteerd. De prognoses uit het Centraal Economisch Plan worden gebruikt in de beleidsprocessen van zowel het overheid als bedrijfsleven. Laat u zich niet graag verrassen door de economische ontwikkelingen? Wilt u graag goed beslagen ten ijs komen in beleidsdiscussies? Neem dan nu een abonnement op het Centraal Economisch Plan! Dit is een echte must-have voor u.

Centraal Economisch Plan 2016
Wereldwijd zet het gematigde economisch herstel goed door. Dit is goed te zien aan de groei van de wereldeconomie van 2,9% dit jaar en voorspelde 3,2% volgend jaar. In 2017 trekt de voor Nederland relevante wereldhandel geleidelijk aan naar 4,4% in 2017. De onzekerheden in het internationale beeld zijn aanzienlijk groot en de risico’s zijn grotendeels neerwaarts.

CEP abonnement of los bestellen
U kunt het Centraal Economisch Plan zowel los als in abonnementsvorm bestellen. Met een abonnement ontvangt u jaarlijks direct en automatisch de nieuwste editie. Bovendien ontvangt u het Centraal Economisch Plan dan tegen een gunstiger tarief. Wilt u een los exemplaar van Centraal Economisch Plan 2016 bestellen, klik dan op Centraal Economisch Plan 2016.

Product details
Bestelcode BKCEP
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Andere klanten bestelden ook: