Uw bestelling

Chemiekaarten Light boek 2018
excl. btw € 188,68
 • Online geen verzendkosten
 • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
 • 14 dagen retourrecht

Chemiekaarten Light boek 2018

Chemiekaarten® 2018 Light Editie geeft duidelijkheid over de gevaren van chemische stoffen. Een praktisch handboek speciaal voor uw medewerkers in het veld!

Levertijd: week 51 2017

 • Boek
 • 800 pagina's
 • Bestelcode 9789012401425
Omschrijving
Op alfabetische volgorde worden 500 enkelvoudige (zuivere) stoffen behandeld. Op de kaart staat basisinformatie die nodig is om veilig met chemicaliën te kunnen werken. De Chemiekaarten® Light Editie is een vereenvoudigde versie van Chemiekaarten®.

Chemiekaarten® 2018 Light Editie geeft duidelijkheid over de gevaren van chemische stoffen. Een praktisch handboek speciaal voor uw medewerkers in het veld!

 • 500 enkelvoudige stoffen met de chemische eigenschappen en basisgegevens
 • De Light Editie is speciaal ontwikkeld als praktisch handboek voor dagelijks gebruik op de werkvloer
 • U ziet zo in één oogopslag welke risico’s het werken met een stof met zich mee brengt
 • Gevalideerde informatie, door onafhankelijk team van chemische en medische experts
 • Chemiekaarten® bewijst al ruim 30 jaar haar autoriteit

Uniek: door zowel medische als chemische experts
De Chemiekaarten Light editie is tot stand gekomen met behulp van de unieke redactionele samenwerking tussen onafhankelijke medische en chemische experts. Ook voor u?Deze Light editie van Chemiekaarten® met basisgegevens over de 500 meest gebruikte chemische stoffen is onmisbaar voor chemici, veiligheidsregio’s, brandweer, apotheken, ziekenhuizen, laboratoria, adviesbureaus, overheid, gemeenten, toezichthouders en verder voor iedereen die direct met chemicaliën werkt. Chemiekaarten®Wilt u niet alleen de basisgegevens op uw kaart en toegang tot een groter aantal chemische stoffen? Kies dan niet voor de Light Editie, maar voor Chemiekaarten® 2018. In deze ‘gele bijbel’ treft u ruim 1.400 enkelvoudige stoffen met de chemische eigenschappen, risico’s, preventie- en noodmaatregelen in één naslagwerk!

Gratis workshop 'Werken met Chemiekaarten'
Heb je één van de producten van Chemiekaarten besteld of ben je hiernaar nieuwsgierig? Geeft u zich dan op voor een gratis introductieworkshop 'Werken met Chemiekaarten'. Deze wordt gegeven op woensdag 17 januari én 24 januari 2018 door de hoofdredacteur van Chemiekaarten, Jos Zawierko. In een halve dag bent u volledig op de hoogte. Schrijf u hier in.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Chemiekaarten en gerelateerde producten van Sdu? Neem dan contact op met Reda El Adlouni via r.eladlouni@sdu.nl of 06-227 960 05.
Product details
Bestelcode 9012401429
Productsoort Boek
Aantal pagina's 800
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Beschikbaarheid Verwacht
Beschikbaarheidcode NNNNN
Handmatig N