Familie-erfgoedstrategie gaat over mensen die in familiaal verband willen voortzetten wat een vorige generatie heeft opgebouwd. Steeds meer mensen realiseren zich immers dat het niet alleen een uitdaging is om een vermogen op te bouwen, maar vooral ook om dat in de toekomst in stand te houden.

  • Boek
  • 328 pagina's
  • Bestelcode 9789012399319
Omschrijving
Dit compendium, dat voortborduurt op het Compendium Estate Planning , is bedoeld voor de fiscaal-juridische adviseur die zich met estate planning bezighoudt, maar vooral ook voor de adviseur uit andere vakgebieden die zijn kennis wil verbreden en voor wie inzicht in de in dit compendium opgenomen vakterreinen relevant kan zijn.
Het compendium is samengesteld met als primair doel om de adviseur inzichten en kennis te verschaffen om een goede invulling en uitvoering te kunnen geven aan de familie-erfgoedstrategie. Tegelijkertijd dienen, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van wet- en regelgeving, de juiste financiële, fiscale en juridische randvoorwaarden te
worden geschapen die passen bij de cultuur en doelstellingen van de familie. Met dit compendium wordt beoogd om de integratie van deze twee invalshoeken te bevorderen.
Het compendium bestaat uit twee delen. Terwijl in het eerste deel de organisatie en de effectuering van de familie-erfgoedstrategie centraal staat, wordt in het tweede deel ingegaan op de structurering. Het tweede deel omvat daarmee diverse onderwerpen op het terrein van de meer traditionele estate planning, terwijl in het eerste deel onderwerpen worden behandeld die de context en het proces omschrijven waarin en waarmee de adviseur de techniek van de estate planning kan toepassen vanuit een meer strategische en procesmatige benadering.
Product details
Bestelcode 9789012399319
Productsoort Boek
Aantal pagina's 328
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 14-02-2017
NUR code 820
Redactie Mr. A.R. Autar Prof.mr.dr. W. Burgerhart Mr. J.R. Geerlings Prof.dr. F. Sonneveldt
Auteur(s) Mr. P. Blokland Mr. F.J.H. Carstens Mr. C. Groenewoud Mr. R.L.M.C. Janssen Mr. R. Kamp Dr. M.A.J.M. van de Kimmenade Drs. M. Kuijpers Mr. J.W. Kronenburg-de Jonge Prof.mr.T J.Mellema-Kranenburg e.a.
Editie 1e druk

Uw bestelling

Compendium Familie-erfgoedstrategie. 2017
excl. btw € 52,01 incl. btw € 56,69
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht