Afdeling IV. Producten van de voedselindustrie; dranken, alcoholhoudende vloeistoffen en azijn; tabak en tot verbruik bereide tabakssurrogaten

Inhoudsopgave

  • Hoofdstukken
  • Aantekening
  • Toelichting

Hoofdstukken

  • Hoofdstuk 16: Bereidingen van vlees, van vis, van schaaldieren, van weekdieren of van andere ongewervelde waterdieren
  • Hoofdstuk 17: Suiker en suikerwerk
  • Hoofdstuk 18: Cacao en bereidingen daarvan
  • Hoofdstuk 19: Bereidingen van graan, van meel, van zetmeel of van melk; gebak
  • Hoofdstuk 20: Bereidingen van groenten, van vruchten en van andere plantendelen
  • Hoofdstuk 21: Diverse producten voor menselijke consumptie
  • Hoofdstuk 22: Dranken, alcoholhoudende vloeistoffen en azijn
  • Hoofdstuk 23: Resten en afval van de voedselindustrie; bereid voedsel voor dieren
  • Hoofdstuk…
Terug naar overzicht