Bedrijfsvoering

Wilt u waarborgen dat uw organisatie altijd de huidige wet- en regelgeving naleeft? Wilt u dit staven en inrichten aan de hand van praktische tools, checklists en stappenplannen? Sdu bedrijfsvoering helpt u verder.

Sdu bedrijfsvoering

Inzicht in de OR

Al duizenden ondernemingsraadsleden gingen u voor en maken gebruik van onze jarenlange expertise met hun vertrouwde partner voor ondernemingsraden, Inzicht in de OR. Onze experts begrijpen dat u als OR-lid het beste wilt voor de werknemers en dat u binnen de wetten en regels hun belangen zo goed mogelijk wilt behartigen. Met Inzicht in de OR bieden we OR-leden op eenvoudige en overzichtelijke wijze alle informatie aan die voor hun werk van belang is. Denk aan 13 praktische online tools, quick scans, modellen en een goede toelichting op de WOR.

Ontdek inzicht in de OR

HSE

Het is uw taak om de veiligheid van uw collega’s te handhaven en te blijven verbeteren. Binnen Health Safety Environment is het zaak om makkelijk in te spelen op veranderende omstandigheden en snel aan de slag te kunnen met nieuwe machines of methodes. Met Sdu HSE heeft u toegang tot deskundige informatie met de AI-bladen, praktische tools voor de dagelijkse praktijk en altijd actuele regelgeving, toelichting en commentaar. Niet meer eindeloos zoeken, maar alles in één klik bij de hand. Zo kunt u zaken sneller en efficiënter oppakken. 

Ontdek meer over HSE

Douane

Compliant zijn met douane wet- en regelgeving is een must en de juiste content daarvoor cruciaal. Met In- en Uitvoer bieden wij u één platform met een compleet informatiepakket over de douane, voorzien van onze eigen unieke Nederlandse toelichting en annotatie. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in onder andere invoerrechten, sancties, antidumping, preferentiële regelingen en gebruikstarief en nog veel meer.

Ontdek Douane
Invoer, Uitvoer

Opleidingen & Events bedrijfsvoering

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen bedrijfsvoering door op de blauwe link te klikken.

HSE Jaarcongres

Hoe zorg je ervoor dat collega’s zich willen houden aan veiligheidsregels en bijdragen aan een betere veiligheidscultuur?

Op 29 november staat deze vraag centraal tijdens het HSE Jaarcongres. Samen met inspirerende sprekers en trainers ga jij aan de slag met diverse skills. We bespreken de theorie van de skills en gaan in de middag tijdens actieve sessies aan de slag. Ervaren trainers nemen je mee in rollenspellen en geven de handvatten en tools die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen voor de veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie.

Datum: 29 november 2018

Meer informatie

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Bedrijfsvoering

Sdu biedt voor specialisten binnen bedrijfsvoering een compleet scala aan producten in verschillende segmenten. Voor Inzicht in de OR bestaat dit uit een online platform inclusief handige tools, scans, modellen en alle informatie die een OR-lid nodig heeft om goed voorbereid te werk te gaan. Voor Health Safety Environment (HSE) specialisten biedt Sdu u toegang tot deskundige informatie met bijvoorbeeld de AI-bladen en praktische tools, maar ook toelichting op actuele regelgeving. Binnen In- en Uitvoer biedt Sdu de juiste content voor iedereen die te maken heeft met douanezaken. Eén compleet platform inclusief de juiste content, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Alles is met zorg door Sdu bedrijfsvoering samengesteld op basis van uw wensen en behoeften zodat Sdu u altijd verder kan helpen.