Juridisch

Sdu biedt juristen en advocaten een complete online verzameling aan juridische vakliteratuur, bestaande uit checklists, tools, jurisprudentie, tijdschriften, boeken en commentaren. Deze vakliteratuur geeft inhoudelijke duiding aan (complexe) wet- en regelgeving en jurisprudentie.

Juridisch header

Kortingsactie: Groot Juridisch Woordenboek

Het Groot Juridisch Woordenboek viert de Week van de Rechtspraak. Daarom ontvangt u van maandag 24 september t/m vrijdag 28 september 15% korting op het Groot Juridisch Woordenboek. Gebruik hiervoor de kortingscode: rechtspraakweek.

Tijdens de week van de Rechtspraak maak je elke dag kans op een gratis exemplaar van het Groot Juridisch woordenboek. Mee doen? Houd onze LinkedIn, Facebook of Twitter in de gaten.

Informatie over de actie
GJW

Opleidingen & Events juridisch

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het juridische vakgebied door op de blauwe link te klikken.

Studieweek Curaçao

In oktober 2018 organiseert Sdu Opleidingen & Events voor maar liefst vijf rechtsgebieden een studieweek op Curaçao:
ArbeidsrechtOndernemingsrecht | VreemdelingenrechtPersonen- en FamilierechtStrafrecht

U verblijft in het mooie Renaissance Resort Curaçao in hartje Willemstad. Van maandag 8 oktober tot en met donderdag 11 oktober volgt u elke ochtend 5 uur cursus. Na het volgen van deze studieweek bent u weer helemaal bij en heeft u uw 20 studiepunten voor 2018 gehaald!

Data: 6 t/m 13 oktober 2018
Punten: 20 NOvA | 20 KNB
Locatie: Willemstad, Curaçao

Meer informatie

Sdu Arbeidsrecht: hét online platform voor de arbeidsrechtpraktijk

Sdu Arbeidsrecht is hét online platform voor de arbeidsrechtpraktijk. Dit platform brengt alle arbeidsrechtelijk thema's samen op één overzichtelijke plek. Sdu Arbeidsrecht omvat meer dan 100 onderwerpen en 200 praktische tools die aansluiten bij alle stappen in uw werkproces. Binnen het platform kunt u handig zoeken via onderwerpen. Alle onderwerpen zijn gekoppeld aan jurisprudentie, commentaren en achtergrondartikelen. 

Bekijk product

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Juridisch

Sdu biedt juristen en advocaten een complete online verzameling aan juridische vakliteratuur en omvat alle rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, fiscaal recht ondernemingsrecht en huurrecht. Onze vakinformatie geeft antwoord op complexe juridische vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Onze producten zijn met zorg samengesteld op basis van uw wensen en behoeften op juridisch gebied.