Huurrecht

Bij Sdu kan de huurrechtjurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied. Ons uitgebreide assortiment aan tools en producten helpt u van snel even iets opzoeken tot het samenstellen van een overeenkomst. Zo loopt u sneller en accurater door uw dagelijkse werkzaamheden.

Header Sdu Huurrecht
Naar de webshop

Voor de huurrechtspecialist biedt Sdu een totaalpakket voor alle vraagstukken waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Maak kennis met OpMaat; een online platform die we momenteel aanvullen met unieke actiegerichte content, praktische tools en modellen voor een versnelling van het werkproces. Met onze evenementen, cursussen en opleidingen blijft uw vakkennis up-to-date. Wilt u compleet op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Sdu rondom huurrechtelijke thema’s?

Alle huurrechtelijke informatie onder één dak

Sdu innoveert haar huurrecht platform!

Speciaal voor huurrecht innoveren we ons digitale platform OpMaat. De actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren en praktijkartikelen die er nu al in staan worden aangevuld met unieke actiegerichte content, praktische tools en modellen voor een versnelling van uw werkproces. Zo helpen we u straks van even snel iets opzoeken, uitgebreide jurisprudentieonderzoeken tot het samenstellen van een overeenkomst.

 

Meer informatie
Huurrecht Plus

Basiscursus Huurrecht

26 september 2019

Deze basiscursus huurrecht geeft u een helder en duidelijk overzicht in de systematiek van het algemeen huurrecht en leert u de belangrijkste basisonderwerpen beheersen zoals gangbare modellen, de duur en beëindiging van huurovereenkomsten bij zowel woonruimte als bedrijfsruimte en derden in het huurrecht. De docenten nemen tevens actuele ontwikkelingen en praktijkgevallen met u door en de meest recente rechtspraak.

6 NOvA | 6 KNB 

Meld u nu aan

Meer informatie over Huurrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van huurrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we aanbieden op dit gebied. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Sdu huurrecht blok

Huurrecht

Bij Sdu vindt de huurrechtprofessional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie. Met onze Huurrecht uitgaven heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Alle informatie wordt gemaakt en bijgehouden door vooraanstaande professionals uit het vakgebied.

Innovatie zit in het dna van Sdu. Daarom ontwikkelen we OpMaat Huurrecht door, zodat het nóg beter aansluit bij het werkproces van de huurrechtjurist. Huurrecht begint daarom bij Sdu!