Huurrecht

Bij Sdu kan de huurrechtjurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied. Ons uitgebreide assortiment aan tools en producten helpt u van snel even iets opzoeken tot het samenstellen van een overeenkomst. Zo loopt u sneller en accurater door uw dagelijkse werkzaamheden.

Header Sdu Huurrecht
Naar de webshop

Voor de huurrechtspecialist biedt Sdu een totaalpakket voor alle vraagstukken waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Maak kennis met OpMaat; een online platform die we momenteel aanvullen met unieke actiegerichte content, praktische tools en modellen voor een versnelling van het werkproces. Met onze evenementen, cursussen en opleidingen blijft uw vakkennis up-to-date. Wilt u compleet op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Sdu rondom huurrechtelijke thema’s?

Events & opleidingen binnen Huurrecht

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen Huurrecht door op de blauwe link te klikken.

Uitgelicht: Verdiepingscursus Huurprijzen

Tijdens deze verdiepingscursus huurprijzen behandelt alle aspecten rondom huurprijzen van zowel woonruimte als bedrijfsruimte. Krijg inzicht in:

  • Het wettelijk huurprijzenstelsel.
  • Verschillende soorten huur en mogelijke uitzonderingen en afwijkingen daarin.
  • De meest recente rechtspraak.

Na het volgen van deze middag bent u compleet op de hoogte van huurprijzen in Nederland en kunt u de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk.

Meld u nu aan

Meer informatie over Huurrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van huurrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we aanbieden op dit gebied. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Sdu huurrecht blok

Huurrecht

Bij Sdu vindt de huurrechtprofessional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie. Met onze Huurrecht uitgaven heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Alle informatie wordt gemaakt en bijgehouden door vooraanstaande professionals uit het vakgebied.

Innovatie zit in het dna van Sdu. Daarom ontwikkelen we OpMaat Huurrecht door, zodat het nóg beter aansluit bij het werkproces van de huurrechtjurist. Huurrecht begint daarom bij Sdu!