Notarieel recht

Als vertrouwenspersoon en sparringspartner voor uw cliënten is het belangrijk dat u als notaris uw advies baseert op actuele en goed onderbouwde vakinformatie. Sdu biedt notarissen diverse producten en pakketten die bij de wensen en behoeften van uw praktijk passen.

blije mensen schudden de hand
Direct naar de webshop

Sdu is hét startpunt voor de notaris! Vind alles wat u nodig heeft om uw cliënten snel en efficiënt te helpen. Maak kennis met NotaMail; het meest up-to-date, dagelijkse, notariële bericht. In OpMaat vindt u o.a. relevante jurisprudentie en actuele wet- en regelgeving. En u houdt vakkennis op peil met onze diverse opleidingen.

Uitgelicht: 7-daagse Specialisatieopleiding Estate Planning

Start 7 mei

Steeds meer adviseurs leggen zich toe op estate planning. De wet- en regelgeving is de afgelopen jaren sterk veranderd en de invloed van internationalisering is sterk voelbaar. Dit alles noopt bij veel particulieren en ondernemers tot aanpassing van bestaande testamenten, schenkingsplannen, huwelijkse voorwaarden en levensverzekeringen. Dankzij de ingewikkelde wet- en regelgeving kunt u als adviseur veel toegevoegde waarde bieden voor uw cliënten.

36 KNB | 36 NBA | 12 RB | 8 NOAB

Meld u nu aan

Meer informatie over Notarieel recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van notarieel recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Ga naar Personen- & Familierecht

Ga naar Goederen- & Verbintenissenrecht

Notarieel recht

Notarieel recht

Bij Sdu vindt de notaris alles over de rechtsgebieden waar hij/zij in actief is. Wij helpen u bij alle dagelijkse werkzaamheden waar u in uw notarispraktijk tegen aan loopt. Met onze vakliteratuur en online platformen sluiten we nauw aan bij de praktijk en nemen we u werk uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor uw cliënten.

Notarieel recht is onder andere nauw verbonden met het personen- en familierecht, het goederenrecht en het ondernemingsrecht. Als notaris heeft u bij Sdu al deze rechtsgebieden binnen handbereik. Verspil geen tijd meer en zie zelf hoe Sdu het Notariaat vooruit helpt.