Overheid

Met ons brede portfolio van producten voor lokale overheden biedt Sdu de vakinformatie en werkondersteuning die u nodig heeft om uw werk sneller en efficiënter uit te voeren.

Overheid header

Nieuw in de webshop: Handboek Brandverloop

De 2018 editie van Handboek Brandverloop is vanaf nu te bestellen! In deze editie behandelen Karel Lambert, brandweer instructeur in België, en Siemco Baaij, bevelvoerder in Utrecht, alle aspecten van brandverloop. Hiermee heeft elke bevelvoerder voldoende geestelijke bagage om er een doelgerichte, doelmatige en veilige inzetstrategie bij binnenbrand op te kunnen baseren.

Bestel direct
2018 versie handboek brandverloop

Opleidingen & Events overheid

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het vakgebied overheid door op de blauwe link te klikken.

Praktijkdag 'Digitale toegankelijkheid overheid'

Toegankelijke en vindbare producten en diensten voor iedereen. Begrijpelijke informatie, die voor iedereen beschikbaar is, daar draait het om in dienstverlening. Echter, hoe sluit u aan op de leefwereld en dienstverleningsvraag van inwoners met een functiebeperking? En weten ze waar ze terecht kunnen?

Datum: donderdag 28 maart 2019

Informatie & aanmelden

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Overheid

Sdu Overheid levert een breed portfolio met toonaangevende titels. Correcte en actuele juridische informatie staat hierin centraal, waarbij er ook altijd een link is met de praktijk. Of u nu beleidsmedewerker, jurist, raadslid of baliemedewerker bent, wij hebben het product voor uw vakgebied! Van online kennisbank tot boek of tijdschrift.