Overheid

Met ons brede portfolio van producten voor lokale overheden biedt Sdu de vakinformatie en werkondersteuning die u nodig heeft om uw werk sneller en efficiënter uit te voeren.

Overheid header

Nieuw in de webshop: Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht 2018

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een praktisch en diepgaand commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit. In het boek vind u artikelsgewijs commentaar, zodat alle relevante informatie snel vindbaar is. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevantie jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen.

Bestel direct
Commentaar Aanbestedingrecht 2018

Opleidingen & Events overheid

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het vakgebied overheid door op de blauwe link te klikken.

Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening stelt u in één dag op de hoogte van de meest actuele juridische ontwikkelingen (en jurisprudentie) in de wereld van de schuldenproblematiek. Ook/juist als u niet juridisch geschoold bent, is dit congres ideaal om juridische ontwikkelingen te vertalen naar uw dagelijkse praktijk.

Datum: 25 september 2018

Informatie & aanmelden

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Overheid

Sdu Overheid levert een breed portfolio met toonaangevende titels. Correcte en actuele juridische informatie staat hierin centraal, waarbij er ook altijd een link is met de praktijk. Of u nu beleidsmedewerker, jurist, raadslid of baliemedewerker bent, wij hebben het product voor uw vakgebied! Van online kennisbank tot boek of tijdschrift.