HSE risicobeheersing en veiligheid

HSE whitepaper
HSE expert, SDU, proefabonnement HSE, Safety, AI bladen

Ben jij in je werk verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid op het werk? En wil je eenvoudig kunnen inspelen op veranderende veiligheidsvoorschriften, risicobeoordeling en -beheer, werkmethoden of nieuwe omstandigheden? Met Sdu HSE heb je toegang tot alle AI-bladen en kan jij gebruikmaken van nóg meer praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen voor ieder onderwerp. Denk onder andere aan duurzame inzetbaarheid van oudere werknemers, chronische rugpijn of werktijdregeling. Ook hebben wij speciaal voor u als expert een whitepaper opgesteld, inclusief handige tips en voorbeelden op het gebied van risicobeheersing en veiligheid. Zo bent u direct op de hoogte dankzij dit handige gratis hulpmiddel. Een veilige gedachte!

Veiligheid en risicobeheersing

Als medewerkers gezond en veilig kunnen werken, verzetten ze meer werk dan wanneer de maatregelen voor gezondheid en veiligheid te wensen overlaten. Speciaal voor jou hebben we een (gratis) whitepaper samengesteld met daarin voorbeelden uit de praktijk. Zo bent u direct op de hoogte. Aan bod komen: werkgerelateerde stress, risicobeoordeling met oog voor leeftijd en gender en het voorkomen van spier- en skeletaandoeningen. 

Download HSE whitepaper
HSE producten, Sdu, gratis whitepaper

De voordelen van Sdu HSE

  • Altijd op de hoogte van actuele en praktische informatie.
  • Alles voor in de praktijk; checklists, vragenlijsten, stappenplannen en handige tools.
  • Zes keer per jaar het blad Safety.
  • Toegang tot AI-bladen.
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar.
  • Maakt uw dagelijkse taken eenvoudiger.

Vraag nu een proefabonnement aan van HSE en ontdek de voordelen

HSE proefabonnement Sdu uitproberen

Benieuwd hoe het online platform Sdu HSE jou kan helpen in je werkzaamheden? Vraag nu een proefabonnement aan voor hse.sdu.nl.

Met een proefabonnement heeft u een maand volledig toegang tot hse.sdu.nl. Zo kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn. 

 

Proefabonnement

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van Sdu HSE?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.