Het startpunt voor elke HSE-expert

Proefabonnement
HSE expert HSE Startpunt ARBOZONE

Ben jij in je werk verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw collega’s? En wil je eenvoudig kunnen inspelen op veranderende veiligheidsvoorschriften, werkmethoden of nieuwe omstandigheden? Zorg dan dat je net als je vakgenoten profiteert van het meest complete en gebruiksvriendelijke online startpunt voor de HSE-expert, met Sdu HSE.

Onmisbaar in je werk

Sdu HSE vormt een onmisbare bron van informatie voor iedereen die bezig is met veiligheidsvoorschriften en werkmethoden. Je vindt niet alleen alle Arbo-praktijkinformatie en regelgeving, ook beschik je over alle AI-bladen via handige practice notes, praktische tools en actuele regelgeving met toelichting. In welke bedrijfstak je ook werkt, wij bieden je alles wat je moeten weten om de veiligheid van jouw collega’s te verbeteren. Bovendien ontvang je als abonnee van Sdu HSE het unieke vakblad Safety (6x per jaar) en heb je toegang tot ons geheel vernieuwde online startpunt.

HSE uitproberen

De voordelen van Sdu HSE

  • Altijd op de hoogte van actuele en praktische informatie.
  • Alles voor in de praktijk; checklists, vragenlijsten, stappenplannen en handige tools.
  • Zes keer per jaar het blad Safety.
  • Toegang tot AI-bladen en practice notes.
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar.
  • Maakt uw dagelijkse taken eenvoudiger.

Wat vinden onze klanten?

Wij leiden professionals in veiligheidszorg op. Een professional dient over de meest actuele informatie en inzichten te beschikken. De portal Sdu HSE is dus onmisbaar voor veiligheidskundigen!

Ronald Meijer Copla

Ronald Meijer

Doordat alle informatie binnen het platform goed is geschreven en helder is gestructureerd, kan ik ook met collega’s die geen kennis hebben van arbo-onderwerpen snel de mogelijke risico’s in kaart brengen.

Eric van der Steen Havenbedrijf Amsterdam

Eric van der Steen

Vraag nu een proefabonnement aan van HSE en ontdek de voordelen

HSE proefabonnement Sdu uitproberen

Wil jij ook profiteren van het gemak van Sdu HSE? En daarnaast het unieke vakblad Safety ontvangen?

Neem dan nu een abonnement en profiteer van het gemak én de kennis met Sdu HSE! Met een proefabonnement heeft u een maand volledig toegang tot hse.sdu.nl. Zo kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag nu een proefabonnement aan!

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van Sdu HSE?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.