Inzicht in de OR online tools

Gratis demo OR tools
OR online tools ondernemingsraad sdu

Het werk voor een ondernemingsraad vraagt om kennis en heldere uitleg over procedures. Wij begrijpen dat als geen ander. Al jaren zijn we de vertrouwde partner voor ondernemingsraden. Onze experts begrijpen dat u als OR-lid het beste wilt voor de werknemers. Dat u binnen de wetten en regels hun belangen zo goed mogelijk wilt behartigen, zonder direct een training of cursus ondernemingsraad of het inschakelen van een extern adviseur.

Vanuit onze jarenlange expertise, kennis en kunde bieden wij dan ook ons kennisplatform Inzicht in de OR Online tools aan. Deze praktische tools bieden heldere uitleg en duidelijke jurisprudentie over ieder OR onderwerp. Duizenden OR-leden, maar ook directie, bestuur en personeelszaken, maken hiervan gebruik. Elke tool biedt per specifiek onderwerp direct toepasbare informatie: quickscans & modellen, WOR met praktische juridische toelichting, rechterlijke uitspraken en een 48-uurs helpdesk.

Waarom kiezen voor de 13 tools van Inzicht in de ondernemingsraad?

  • Snel en correct OR-taken uitvoeren.
  • Minder trainingskosten en -tijd.
  • Besparing op de aanschaf van documentatie.
  • Informatie is altijd up-to-date.
  • OR heeft meer tijd om zich op de inhoud te richten.
  • Geen stapels papier, alle documenten staan online.

Uitgelichte tool: Instemmingsrecht OR

In deze tool gaat het om het instemmingsrecht. De OR heeft instemmingsrecht op besluiten die beogen de vaststelling, wijziging of intrekking van een regeling voor zover deze is vermeld in artikel 27, eerste lid WOR. Al deze besluiten hebben betrekking op het sociale beleid in de onderneming. Met de Quickscan 'Arbeidsrechtelijke en cao-aspecten bij instemmingsplichtige besluiten' kunt u nagaan of de OR wellicht ook instemmingsrecht kan laten gelden op het arbeidsvoorwaardenbeleid van de onderneming. Met deze tool bent u goed voorbereid op het gebied van instemmingsrecht in uw OR.

OR tools gratis demo

Interesse in de OR tools

Met Inzicht in de Ondernemingsraad bieden we OR-leden op eenvoudige en overzichtelijke wijze alle informatie aan die voor hun werk van belang is. We helpen u bij een adviesaanvraag stap voor stap de juiste procedures doorlopen. Bovendien heeft u als OR-lid dankzij onze deskundige helpdesk binnen 48 uur gegarandeerd antwoord op uw WOR-vraag. Benieuwd naar de 13 praktische online tools, met quick scans, modellen en een goede toelichting op de Wet op de ondernemingsraad? 

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

Aanvraag demo OR tools
Inzicht in de OR tool, Sdu

Contact

Telefoon contact Sdu klantenservice

Wilt u direct meer weten over de OR online tools?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.