Uw bestelling

De gemeentewet in eenvoudig Nederlands
excl. btw € 32,69

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

De gemeentewet in eenvoudig Nederlands

Els Boers, Douwe Brongers

De Gemeentewet in eenvoudig Nederlands maakt de Gemeentewet toegankelijk voor raadsleden en anderen die actief zijn binnen de lokale overheid.

  • Boek
  • 160 pagina's
  • Bestelcode 9789012392624
Omschrijving
De Gemeentewet in eenvoudig Nederlands maakt de Gemeentewet toegankelijk voor raadsleden en anderen die actief zijn binnen de lokale overheid. Wat mag er nu wel en wat niet? In artikelen staan soms richtlijnen in plaats van echte wetgeving, in de zin van wat wel of niet mag. Met deze uitgave bij de hand is het makkelijk en snel op te zoeken wat de boodschap is die de Gemeentewet wil geven.

In de praktijk blijkt regelmatig dat raadsleden, maar ook ambtenaren, de Gemeentewet nauwelijks kennen. Of men denkt het te weten en zegt dat de wet iets aangeeft wat feitelijk nergens of anders in de wet staat. In het verkeer verwachten we van elkaar dat we de verkeersregels kennen om hieraan deel te kunnen nemen. Van degenen die deelnemen aan het besturen van de gemeente, mag enige kennis van de Gemeentewet verwacht worden. Met De Gemeentewet in eenvoudig Nederlands kan iedereen volgens de basis van de Gemeentewet opereren.
Product details
Bestelcode 9012392624
Productsoort Boek
Aantal pagina's 160
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort A-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Op aanvraag (070) 378 98 80
NUR code 808
Auteur(s) Els Boers Douwe Brongers