Uw bestelling

De kosten van het geschil
excl. btw € 18,82

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

In deze uitgave worden de kosten van een geschil over letsel op micro- en macroniveau besproken. Ook wordt aandacht besteed aan de immateriële lasten van een geschil over letselschade.

  • Boek
  • 192 pagina's
  • Bestelcode 9789012380324
Omschrijving
Vrijdag 25 januari 2008 vond het jaarlijkse symposium plaats van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA). De bijeenkomst was dit keer nadrukkelijk gericht op de verschillende aspecten van de kosten van het geschil en de mogelijke aanknopingspunten voor reductie van deze lasten.

Wie procedeert om een koe, geeft er dikwijls een toe. Hoewel deze oude volkswijsheid niet van toepassing is op een geschil over letselschade – er wordt niet geprocedeerd om een zaak, de benadeelde kan weinig ‘toe’ geven en er wordt in de meeste letselzaken hoe dan ook niet geprocedeerd – spreekt zij ook hier tot de verbeelding: de kosten van een geschil over letsel zijn onmiskenbaar hoog. In deze uitgave worden de kosten op micro- en macroniveau besproken. Ook word aandacht besteed aan de immateriële lasten van een geschil over letselschade.
Product details
Bestelcode 9012380324
Productsoort Boek
Aantal pagina's 192
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel LSA 19
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 25-07-2008
NUR code 822
Auteur(s) mr. P.N. Langstraat prof.mr. T. Hartlief mr. J. Wildeboer mr. H. Lebbing mr. T. Kremer mr. dr. W.C.T. Weterings prof. dr. M. Faure prof. mr. A. Akkermans prof. mr. S.D. Lindenbergh