Uw bestelling

De ondernemingswinstbelasting
excl. btw € 49,53

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

De ondernemingswinstbelasting

mr. S.J. Mol-Verver

In het proefschrift De ondernemingswinstbelasting wordt onderzocht of het gebrek aan rechtsvormneutraliteit in de huidige wijze van winstbelasting, onwenselijke gevolgen veroorzaakt. Daarnaast wordt een alternatieve wijze van winstbelasting uitgewerkt in de vorm van een ondernemingswinstbelastingstelsel.

  • Boek
  • 320 pagina's
  • Bestelcode 9789064762666
Omschrijving
In dit proefschrift wordt onderzocht of het gebrek aan rechtsvormneutraliteit in de huidige wijze van winstbelasting, onwenselijke gevolgen veroorzaakt. Daarnaast wordt een alternatieve wijze van winstbelasting uitgewerkt in de vorm van een ondernemingswinstbelastingstelsel. Belangrijke elementen van dit stelsel vormen de rechtsvormneutrale grondslag, de indirecte imputatiemethode in de vorm van een winstbelasting bij de onderneming met een daaropvolgende secundaire heffing bij de achterliggende natuurlijke personen en de objectivering van het belastingsubject voor de winstbelasting.

Suzanne Mol-Verver is isnds 2000 verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens is zij werkzaam bij Loyens & Loeff NV.
Product details
Bestelcode 906476266X
Productsoort Boek
Aantal pagina's 320
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 18-04-2008
NUR code 826
Auteur(s) mr. S.J. Mol-Verver