Uw bestelling

De toekomst van de letselschadepraktijk (LSA 25)
excl. btw € 31,70

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Een waardevolle richtingwijzer voor de toekomst van de letselschadepraktijk. Met voorspellingen over toekomstige ontwikkelingen in het aansprakelijkheidsrecht, het verzekeringsrecht en op het terrein van de letselschadeafwikkeling.

  • Boek
  • 140 pagina's
  • Bestelcode 9789012393331
Omschrijving
Het 25e symposion van de jubilerende Vereniging voor Letselschade Advocaten was het moment bij uitstek om een blik te werpen in de toekomst van de letselschadepraktijk. De ambitie van de gastsprekers reikte daarbij verder dan het bespreken en extrapoleren van recente tendensen in het vakgebied.
In de vijf bijdragen, die hier zijn gebundeld, trachten de sprekers ook voorspellingen te doen over toekomstige ontwikkelingen in het aansprakelijkheidsrecht, het verzekeringsrecht en op het terrein van de letselschadeafwikkeling. Ze doen concrete voorstellen voor mogelijke ontwikkelingen en spreken zich uit over wenselijke en in sommige gevallen zelfs noodzakelijke wijzigingen. Daarmee vormt deze uitgave een waardevolle richtingwijzer voor de toekomst van de letselschadepraktijk.
Product details
Bestelcode 9012393337
Productsoort Boek
Aantal pagina's 140
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 822
Hoofdredactie prof.dr. M.G. Faure
Auteur(s) prof.mr. G. de Groot prof.mr. T. Hartlief prof.mr. S.D. Lindenbergh prof.mr. J.L. Smeehuijzen mr. F. Stadermann