DEAL! - Over de kunst van het inkopen

Deal! is het inkoopvakblad over procurement, purchasing, sourcing en supply management. Deal! is het enige vakblad dat zich puur richt op de inkoopmanager. Dit maakt het uniek in haar soort. Deal! wordt gemaakt in samenwerking met NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement). Hierdoor ontstaat een bijzonder samenspel tussen de onafhankelijke redactie en de adviescommissie van NEVI. Het resultaat is een fris inkoopvakblad met een onafhankelijk journalistiek karakter.

Redactionele formule
Deal! publiceert over de wetenschap en de praktijk van het inkoopvak. Voorbeelden van onderwerpen zijn: contractmanagement, duurzaamheid, leveranciersmanagement en methodieken voor strategic sourcing. Vanuit de praktijk behandelt de redactie verder concrete onderwerpen zoals de inkoop van energie, IT, zakelijke reizen,wagenparken, catering, kantoorruimte en industriële goederen. Het laatste liefst aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden.

De lezers van Deal! zijn direct betrokken bij inkoopbeslissingen op tactisch en strategisch niveau. Zij zijn (eind)verantwoordelijk voor inkoop en bevinden zich in alle branches.

DEAL!...
… heeft een ijzersterk bereik onder inkoopmanagers
… heeft als missie: inkoop in Nederland op een hoger professioneel niveau brengen
… wordt gemaakt in samenwerking met NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement)

Bereik
Deal! verschijnt 10x per jaar. Adverteren in Deal! betekent: adverteren op strategisch niveau. U bent daar waar de beslissing wordt genomen. Door de unieke positie van Deal! bereikt u uw doelgroep, de Inkoopmanager. Daarnaast bent u nergens zo verzekerd van betalende, trouwe lezers als in Deal!.

DEAL! beschikbaar via app
Deal! verschijnt nog voordat die in de brievenbus ligt ook via de app, voor iPhone en iPad. Lezers die niet altijd zeker zijn hun eigen exemplaar te bemachtigen op kantoor of bedrijf, bijvoorbeeld vanwege een leeslijst, beschikken altijd hun eigen digitale editie. Die is bovendien doorzoekbaar. Maar er nog voordelen zijn voor de adverteerder? Het aantal pagina`s dat getoond wordt, in folio of op digitaal, zal alleen maar toenemen. We zijn met meer uitingen in de markt, dus we missen ook de innovators niet, die alleen digitaal willen lezen …

Personeel
Bent u op zoek naar inkopers met ambitie? Ook dan bent u bij Deal! aan het juiste adres. In Deal! wordt volop aandacht besteed aan carrièremogelijkheden en vacatures. Met uw inkoopvacature in Deal! bent u daardoor verzekerd van aandacht en het juiste bereik. Kijk ook op www.inkoopbanen.nl.

Contact
Neem voor adverteren of voor meer informatie over deal! direct contact op met onze accountmanager Jan Vlastuin via 06 - 53 25 84 18 of stuur een e-mail naar j.vlastuin@bimmedia.nl.

Download de factsheet