Kennisbank Decentrale Regelgeving

 

 

Kennisbank Decentrale Regelgeving


Kennisbank Decentrale Regelgeving is een online platform waar u een compleet overzicht heeft van alle VNG modelverordeningen. In 2018 is de Kennisbank Decentrale Regelgeving (Kder) vernieuwd. Hierdoor sluit deze nog meer aan op de wensen van gebruikers. Belangrijkste verbeteringen zijn:

  • verbetering van de zoekfunctie: u kunt op drie manieren zoeken, per rubriek, op naam of via de lijst van alle modelverordeningen
  • een archieffunctie met oude modelverodeningen is toegevoegd
  • attenderingsfunctie 'Mijn kennisbank': u kunt zelf aangeven van welke modellen u updates wenst te ontvangen
  • ledenbrieven zijn integraal opgenomen
  • gemeentelijke verordeningen zijn toegevoegd zodat u die altijd paraat heeft. Met een link naar de eigen beleid tool in de VIND kennisbanken (mits u een abonnement hierop heeft) kunt u eigen gemeentelijke verordeningen ook opslaan en bewerken/opmerkingen toevoegen.

Hierdoor heeft u in één keer een overzicht van alle modelverordeningen van de VNG. Daarnaast heeft onze eigen redactie redactionele commentaren geschreven (benaderbaar via de de knop 'gerelateerd) vanuit de modelverordeningen. Zo wordt u voorzien van praktische informatie en hands-on input. Een uniek product in de gemeentelijke markt dat nergens anders wordt aangeboden.

Heeft u al een abonnement en wilt u inloggen? Klik dan hier.

Heeft u nog geen abonnement en wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op of bekijk de factsheet van Kder.