CASE

Klant: Delissen Martens Advocaten
Branche: Advocatuur
Team:  Michael, Annefleur, Jeroen en Jim
Product: Sdu Commentaar, Sdu nieuws

De vooruitgang van Delissen Martens Advocaten

Delissen Martens Advocaten bouwt het kantoor van de toekomst

Michael van Basten BatenburgMichael van Basten Batenburg
Advocaat en partner

Het Nieuwe Werken. Voor Advocatenkantoor Delissen Martens uit Den Haag is dat de toekomst. Een grote verandering voor iedereen binnen de organisatie, maar wel een die werkt.

Dat het Nieuwe Werken ook in de advocatuur werkt, kun je zien bij Delissen Martens Advocaten. Het vernieuwde kantoor aan de Sportlaan ziet er uit als hét advocatenkantoor van de toekomst. De ruim 29 advocaten maken met enthousiasme gebruik van de nieuwe mogelijkheden die daarbij horen. De innovatieve kennisproducten van Sdu horen daar volgens Michael van Basten Batenburg bij en komen helemaal tot hun recht. Bekijk de film.

Meer informatie

Product Sdu Commentaar

Sdu Commentaar

De advocaten van Delissen Martens maken onder meer gebruik van Sdu Commentaa om altijd de meest actuele en diepgaande commentaren, uitspraken en wetgeving bij de hand te hebben in digitale vorm.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe standaardwerken. Ieder (online) Sdu Commentaar wordt frequent geüpdate en is daarmee altijd actueel. Maak een keuze tussen Sdu Commentaar in boekvorm, digitaal of een combinatie. De prijs is gelijk.

Meer informatie