Diensten & maatwerk


Sdu Information Solutions

Sdu Information Solutions biedt oplossingen waarbij mensen, content, processen en techniek samenkomen. Wij hebben ruime ervaring met complexe (informatie-) vraagstukken en hebben inzicht in de informatiebehoefte van overheden en diverse andere branches. Wij werken niet alleen vanuit uw behoeften, maar óók vanuit de behoeften van úw klant, zoals burgers, bedrijven, zzp-ers en werkzoekenden.


Jobsrepublic
Met onze Jobsrepublic oplossingen bieden wij u innovatieve tools die ambtenaren, banenzoekers en zzp-ers regionaal of landelijk met elkaar in verbinding brengen en zo bijdragen aan een efficiëntere inzet van mensen en kennis. Technologie speelt hierbij een cruciale rol. Intelligente mobiliteitsapplicaties, geavanceerde carrièresites, digitale marktplaatsen en professionele sociale mediatoepassingen geven u meer inzicht in uw behoefte aan arbeid en makkelijker toegang tot het potentiële aanbod ervan. Dit helpt u uw interne en externe arbeidsmarkt voor vaste en tijdelijke posities te optimaliseren.

VIND
Als gemeente wilt u burgers, ondernemingen en organisaties zo goed mogelijk van dienst zijn. U doet er alles aan om hen van de juiste informatie te voorzien. Maar hoe zorgt u ervoor dat die informatie altijd actueel een eenduidig is? Met VIND beschikt iedereen in uw organisatie altijd en overal over de meest actuele informatie. Onze VIND oplossingen verbeteren uw dienstverlening en maken de interne organisatie efficiënter.

Meer informatie
Vraag voor meer informatie over onze oplossingen een vrijblijvend adviesgesprek aan via telefoonnummer (070) 378 09 00 of mail naar informationsolutions@sdu.nl. Kijk ook eens op  www.sdu-informationsolutions.nl en volg ons op www.twitter.com/sdusolutions.

Sdu Custom Media: betrouwbare kennis in uw ‘look and feel’

U wilt uw relaties binden en boeien? Bied hen dan betrouwbare en actuele kennis met uw organisatie als afzender. Met private label van Sdu Uitgevers creëert u uw eigen publicatie. Wij voorzien onze uitgaven met uw omslag, logo of zelfs voorwoord. Een uniek product; gedegen inhoudelijke kennis met de ‘look and feel’ van uw organisatie. Onmisbaar voor slimme en creatieve relatiemarketing

 Voorbeelden van boeken die zich uitstekend lenen voor dit concept zijn jaarboeken, wettenbundels op maat en praktijkgidsen. U kunt ook denken aan Nieuwsdiensten, Evenementen en Apps.

Uw voordelen

  • Ideaal middel om uw klanten aan u te binden.
  • U profileert zich inhoudelijk op de voor uw klant relevante thema’s.
  • U lift mee op de expert status van Sdu Uitgevers.
  • U bent verzekerd van actuele en juiste content verzorgd door vakkundige auteurs en redacties.
  • U bespaart tijd en geld door een onafhankelijke en deskundige redactie het werk te laten doen.
  • Voordelig door bulkafname, kleine oplages zijn ook mogelijk.
  • Snelle levertijd.

Wist u dat...

  • Sdu Uitgevers ook op maat digitale uitgaven kan verzorgen: zoals online tools en wetgevingstools?
  • Sdu Uitgevers ook dataleveranties kan verzorgen en intranetservices kan bieden? Wij kunnen dit voor grote en kleinere ondernemingen doen.

Meer informatie
Het leveren van bovenstaande diensten is maatwerk en wij staan u graag te woord over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Custom Media via custommedia@sdu.nl of via tel. (070) 378 97 76.