Sdu Jurisprudentie EHRC Online

Onmisbaar voor elke juridische professional, met name voorgrondrechtjuristen: snel inzicht in alle actuele en relevante uitspraken EHRM online. Via Sdu Jurisprudentie European Human Rights Cases (EHRC) beschikt u bovendien over alle in de grondrechtspraktijk relevante uitspraken van het Europees Hof van Justitie (HvJ EU).

  • Online
  • Bestelcode EHRCOL
Omschrijving
Onmisbaar voor elke juridische professional en met name grondrechtjuristen: snel inzicht in alle actuele en relevante rechtspraak van het Europees Hof voor de rechten van de mens (EHRM). Via Sdu Jurisprudentie European Human Rights Cases (EHRC) beschikt u bovendien over alle in de grondrechtspraktijk relevante uitspraken van het Europees Hof van Justitie (HvJ EU).

Voordelen Sdu Jurisprudentie EHRC
Sdu Jurisprudentie EHRC helpt u dankzij de volgende pluspunten echt vooruit in uw dagelijkse rechtspraktijk:
  • belangwekkende uitspraken EHRM online uitgelicht, die de belangrijkste rechtsontwikkelingen weergeven of van belang zijn voor de Nederlandse (grond)rechtspraktijk;
  • nagenoeg alle arresten zijn voorzien van praktijkgerichte annotaties die de uitspraak in de context van de rechtsontwikkelingen plaatsen;
  • korte samenvatting van het feitencomplex;
  • heldere weergave van de beoordeling door het EHRM of het HvJ EU.

Sdu Jurisprudentie: een praktijkgerichte kijk op jurisprudentie
De juridische professional kan niet meer zonder actuele en relevante jurisprudentie, overzichtelijk gepresenteerd, met een praktijkgerichte inslag. Sdu Jurisprudentie staat aan de basis van een succesvolle en efficiënte rechtspraktijk.

Voor grondrecht en nog veel meer vakgebieden
Sdu Jurisprudentie is beschikbaar voor vele vakgebieden, van aanbestedingsrecht tot vreemdelingenrecht. Elke juridisch specialist komt met Sdu Jurisprudentie dus volledig tot zijn recht. Kijk snel op http://opmaat.sdu.nl/, voor onder meer met uitspraken EHRM online.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode EHRCOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Hoofdredactie J. Gerards

Uw bestelling

Sdu Jurisprudentie EHRC Online

* Verplichte velden

excl. btw € 269,00 incl. btw € 325,49

Let op, de levertijd van boeken kan iets langer zijn dan normaal, i.v.m. verhuizing van ons magazijn.