Europese milieuregelgeving

Mr. Drs. Dick van der Meijden

Europese milieuregelgeving heeft als oogmerk de milieupraktijk een handvat te bieden op het gebied van de Europese milieuregelgeving. Alle wijzigingen wat betreft Europese wettelijke milieuteksten zijn in de de uitgave verwerkt. Bovendien vindt u een toelichting op de Europese milieuregelgeving.

  • Boek
  • 400 pagina's
  • Bestelcode 9789012120838
Omschrijving
Deze uitgave heeft als oogmerk de milieupraktijk een handvat te bieden op het gebied van de Europese milieuregelgeving. Alle wijzigingen wat betreft Europese wettelijke milieuteksten zijn in de uitgave verwerkt. Bovendien vindt u een toelichting op de Europese milieuregelgeving.

Europese milieuregelgeving
In het eerste deel van deze uitgave worden alle opgenomen verordeningen en richtlijnen rond Europese milieuregelgeving toegelicht, evenals een vijftigtal verordeningen en richtlijnen die niet zijn opgenomen. Het tweede deel geeft de tekst van relevante verordeningen en richtlijnen.

Volledig hanteerbaar
De verordeningen en richtlijnen worden in de Toelichting na twee inleidende hoofdstukken in acht hoofdstukken rubrieksgewijs toegelicht. In het tweede gedeelte, Teksten, worden 32 verordeningen en richtlijnen ondergebracht in één van de acht onderscheiden rubrieken: algemeen, straling, waterbeheer, luchtkwaliteit, geluidhinder, milieugevaarlijke stoffen, afvalbeheer en flora- en faunabeheer. Europese milieuregelgeving is daarom een zo volledig mogelijke doch hanteerbare bespreking geworden.
Product details
Bestelcode 9012120837
Productsoort Boek
Aantal pagina's 400
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) Mr. Drs. Dick van der Meijden

Uw bestelling

Europese milieuregelgeving
excl. btw € 49,92 incl. btw € 52,92
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht