De belangrijkste fiscale en financiële cijfers en feiten handzaam bijeen gebracht. Een overzicht wordt gegeven van verschillende fiscale en aanverwante regelingen.

  • Intekening
  • Bestelcode INT/FA2000
Omschrijving
In Fiscaal Alert 2016 zijn de belangrijkste fiscale en financiële cijfers en feiten handzaam bijeen gebracht en wordt er een overzicht gegeven van verschillende fiscale en aanverwante regelingen.

Korting met een abonnement
Als u een abonnement besteld, ontvang u de uitgave jaarlijks en ca. 15% korting.

Aandacht voor de praktijk
Op overzichtelijke wijze en in duidelijke taal worden de hoofdlijnen van de fiscale regelgeving uiteengezet. Fiscaal Alert richt zich daarbij op de praktijk van alledag. Bijzondere regels voor situaties die in de praktijk zelden voorkomen, zijn niet opgenomen.

Actueel en volledig
Per 1 januari 2016 treedt weer een aantal belangrijke wetswijzigingen in werking die voortvloeien uit de diverse belastingwetten die op Prinsjesdag aan de Tweede Kamer zijn aangeboden, maar ook uit andere wetgeving zoals de nieuwe Schenk- en erfbelasting. De editie 2016 geeft, waar mogelijk, ook de cijfers weer van de voorgaande jaren 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 en 2008.Cijfers en tabellen die zonder nadere aanduiding worden vermeld, hebben betrekking op 2016.

Gratis online toegang tot website
Hier zijn praktische rekentools en checklists zijn opgenomen, gekoppeld aan de inhoud van Fiscaal Alert.

Eenmalig bestellen
U kunt ook een los exemplaar bestellen van Fiscaal Alert 2016. Meer informatie en bestellen.
Product details
Bestelcode INT/FA2000
Productsoort Intekening
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Auteur(s) mr. A.J. van Lint drs. O.C. Kremers mr. M. de L. Monteiro mr. W.F.E.M. Egelie mr. J. Rolleman mr.drs. W.A.P. Nieuwenhuizen mr. E. Nijkeuter drs. T.A.P.J. Roelofsma

Uw bestelling

Fiscaal Alert (abonnement)
Factuur bij levering
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht