Fiscaal Alert 2018 brengt overzicht in de doolhof van talloze fiscale bepalingen, tarieven en cijfers. Dankzij de overzichtelijke presentatie vindt u pijlsnel de gewenste informatie.

  • Boek
  • 608 pagina's
  • Bestelcode 9789012401227
Omschrijving
Alle wijzigingen ten opzichte van de vorige uitgave van Fiscaal Alert zijn in deze nieuwe editie verwerkt tot toegankelijke overzichten, schema’s en tabellen, waar nodig voorzien van een toelichting. Alle cijfermatige veranderingen zijn verwerkt naar de stand van zaken per 1 januari van het nieuwe jaar. U krijgt gedetailleerde informatie over de volle breedte van het belastingrecht en aanverwante gebieden. De cijfers zijn - waar mogelijk - in een reeks van vijf jaren opgenomen. Ook in deze editie zijn weer handige checklists opgenomen.

Bij de samenstelling van Fiscaal Alert heeft steeds de praktische bruikbaarheid vooropgestaan. Een uitgebreide inhoudsopgave en een trefwoordenregister helpen u om snel te vinden wat u zoekt. Bovendien kunt u de vele cijfers die in tabelvorm zijn opgenomen, snel vinden met behulp van een apart tabellenoverzicht. Het boekje heeft een handzaam formaat, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen. Zo hebt u met Fiscaal Alert alle feiten en cijfers letterlijk bij de hand!

Fiscaal Alert - website: rekentools en checklists
Op de bijbehorende site staan fiscale rekentools en checklists centraal. Op dit moment zijn dat er ongeveer 70 in totaal.
Tijdens het gebruik van de tools kunt u de bijbehorende paragrafen uit het boek Fiscaal Alert raadplegen. De informatie is ook raadpleegbaar los van de tools, waarbij handige functionaliteiten het zoeken vergemakkelijken.
De website bevat de volgende functionaliteiten:
• Rekentools om eenvoudig en snel tot een antwoord te komen;
• Checklists om te controleren of je volledig bent en dit ook vast te leggen;
• Koppeling van de tools en de content via de Nederlandse Fiscale Taxonomie;
• Feedbackknop;
• Zoeken met woordwielondersteuning.

U kunt ook kiezen voor een abonnement op Fiscaal Alert en ontvang 5% korting.
Product details
Bestelcode 9789012401227
Productsoort Boek
Aantal pagina's 608
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 21-02-2018
NUR code 826
Hoofdredactie mr. A.J. van Lint
Auteur(s) mr. A.J. van Lint drs. O.C. Kremers drs. T.A.P.J. Roelofsma mr. M. de L. Monteiro mr. W.F.E.M. Egelie mr. J. Rolleman mr.drs. W.A.P. Nieuwenhuizen mr. J.M. Strating
Editie 2018

Uw bestelling

Fiscaal Alert 2018
excl. btw € 32,25 incl. btw € 35,15
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht