Belastingvoordelen van zonnepanelen

voor particulieren en ondernemers

mr. drs. O. Clous

Veel mensen en bedrijven kiezen voor zonnepanelen om zelf elektriciteit op te wekken. Bij de aanschaf van zonnepanelen spelen vele overwegingen een rol, niet in de laatste plaats financiële. De auteur geeft in dit boek een overzicht van belastingvoordelen van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven.

  • Boek
  • 158 pagina's
  • Bestelcode 9789012393997
Omschrijving
Veel mensen en bedrijven kiezen voor zonnepanelen om zelf elektriciteit op te wekken. Bij de aanschaf van zonnepanelen spelen vele overwegingen een rol, niet in de laatste plaats financiële. De auteur geeft in dit boek een overzicht van belastingvoordelen van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Particulieren kunnen aan de hand van een handzaam stappenplan zelf hun btw op de aanschaf terugvragen. De nog nieuwe energiebelastingkorting voor duurzame lokale energiecoöperaties wordt beschreven. En ondernemers en bedrijven lezen in dit boek over de fiscale investeringsfaciliteiten die zijn verbonden aan de investering in de zonnepanelen.

Over de auteur:
Onno Clous (40) studeerde Belastingrecht aan de Universiteit van Utrecht en werkte daarna bij diverse accountants- en belastingadviesorganisaties, vooral in vaktechnische functies. Vanaf medio 2012 is hij zelfstandig gevestigd fiscaal jurist onder de naam Clous Consultancy (adviseren, spreken, schrijven). Hij schreef dit boek vanuit de overtuiging met zijn vakkennis een bescheiden bijdrage te leveren aan vergroening van de energievoorziening (en misschien wel een betere wereld).
Product details
Bestelcode 9789012393997
Productsoort Boek
Aantal pagina's 158
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel voor particulieren en ondernemers
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 826
Redactie mw. drs. R.M. Kavelaars-Niekoop mr. M.B. Lucas-Luijckx prof. dr. F. Sonneveldt
Auteur(s) mr. drs. O. Clous

Uw bestelling

Belastingvoordelen van zonnepanelen
excl. btw € 32,28 incl. btw € 35,19
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht