Civiel & Fiscaal Tijdschrift Vermogen

Dit tijdschrift biedt u gerichte informatie met betrekking tot de fiscaalrechtelijke en civiele aspecten van vermogensbezit. Met dit app-abonnement heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine.

  • Apps
  • Bestelcode FTVAPP
Omschrijving
Fiscaalrechtelijke en civiele aspecten van vermogensbezit

Bent u op zoek naar gerichte informatie met betrekking tot vermogen en alles wat daarmee samenhangt zoals opbouw, beheer en overdracht?

fiscaal Tijdschrift Vermogen (ftV) biedt u wetenschappelijk onderbouwde artikelen en op de praktijk gerichte artikelen over fiscaalrechtelijke en civiele aspecten van vermogensbezit. U ontvangt gerichte informatie waardoor ftV een bijzonder nuttige bron is waarop u uw fiscale en notariële advies deskundig kunt onderbouwen.

Deskundig en praktisch advies
De onderwerpen die in ftV aan de orde komen, bestrijken het brede terrein van fiscaalrechtelijke en civiele aspecten van vermogensbezit. Denk hierbij aan inkomstenbelasting, werkzaamheden op het grensvlak tussen ondernemen en beleggen, aanmerkelijkbelangproblematiek, structuur van de familieonderneming en civielrechtelijke aspecten van huizenbezit.

ftV is bedoeld voor u als fiscalist, estate planner, civilist of financieel planner. U bent werkzaam bij:

• Belastingadvieskantoren
• Notariskantoren
• Overheid
• Banken
• Verzekeringsmaatschappijen

ftV Stapp

Met de app ftV Stapp. heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op ftV. U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

TIP! Bezoek dé portal voor het notariaat, www.scherpinnotariaat.nl.
Met Scherpinnotariaat.nl heeft u op ieder moment van de dag zicht op de ontwikkelingen die van belang zijn voor uw praktijk, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast vindt u hier alle informatie over vakliteratuur, heeft u zicht op de toekomstige notariële (cursus)dagen en vindt u informatie over auteurs. Daarmee is Scherpinnotariaat.nl dé portal voor wie werkzaam of geïnteresseerd is in het notariaat.

Redactie
Prof. mr. H.M.N. Schonis (voorzitter)
Prof. mr. Gr. van der Burght
Prof. mr. W.D. Kolkman
Mr. dr. P.J. van der Korst
Prof. dr. mr. R.E.C.M. Niessen
Mw. prof. dr. mr. N. van Oostrom-Streep
Drs. K. Roeleveld
Prof. mr. A.H.N. Stollenwerck
Mr. F.A.M. Schoenmaker

Redactiesecretariaat
Mw. mr. J.S. Snelderwaard
Product details
Bestelcode FTVAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Civiel & Fiscaal Tijdschrift Vermogen
excl. btw € 387,00 incl. btw € 468,27
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht