Notariaat magazine (abonnement)

Notariaat Magazine is een toegankelijk geschreven tijdschrift van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) over het notariaat. Met maandelijks actuele thema's binnen het notariaat, die belicht worden door middel van interviews en reportages, commentaren en praktijkverhalen.

  • Tijdschrift
  • Bestelcode TSNOTMAG
Omschrijving
Informatie en opinie voor het Notariaat
Notarissen vormen een beroepsgroep in beweging. Mogelijk nieuwe samenwerkingsvormen, specialisatie, toenemende druk op de tarieven, gewijzigde vestigingseisen, toenemende concurrentie en de snelle intrede van moderne informatie- en telecommunicatiemiddelen zorgen ervoor dat de ontwikkelingen binnen de branche in volle gang zijn.

Om deze razendsnelle ontwikkelingen in beeld te brengen, ontwikkelde de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) in samenwerking met Sdu Uitgevers het tijdschrift Notariaat Magazine. Sinds het eerste nummer in januari 2001 heeft Notariaat Magazine zijn plaats binnen het notariaat verworven. Daarnaast wordt het tijdschrift onder anderen gelezen door advocaten, fiscalisten, estate planners, makelaars en mediators. Kortom, Notariaat Magazine is onmisbaar binnen én buiten de notariële praktijk.

Notariaat Magazine: alles over het notariaat in één tijdschrift
Als officieel orgaan van de KNB wordt Notariaat Magazine verspreid onder leden van de KNB. Het tijdschrift is toegankelijk geschreven en is daarmee geschikt voor zowel het notariaat als voor de geïnteresseerde buitenwereld. Notariaat Magazine belicht maandelijks actuele thema’s in de vorm van interviews, reportages, commentaren en praktijkverhalen. Hierbij wordt steevast aandacht geschonken aan relevante geluiden vanuit de samenleving, die voor het notariaat van belang zijn.

Fraaie verzamelbanden
Het Notariaat biedt u de mogelijkheid uw complete jaargang op te bergen in schitterende verzamelbanden. Op de rug van de verzamelband is het jaartal vermeld.
Product details
Bestelcode TSNOTMAG
Productsoort Tijdschrift
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Hoofdredactie Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie

Uw bestelling

Notariaat magazine (abonnement)
excl. btw € 134,00 incl. btw € 146,06
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht