Sdu Netto-Bruto-Netto programma (abonnement)

In het Netto-Bruto-Netto programma is alle regelgeving verwerkt die van invloed is op het verschil tussen bruto en netto. Het enige wat u hoeft te doen is het eenmalig invullen van de percentages. Omdat gegevens worden opgeslagen kunt u daarna volstaan met het intikken van het brutobedrag. U krijgt dan het exacte nettobedrag te zien.

  • Multimedia
  • Bestelcode FSNBN
Omschrijving
In het Netto-Bruto-Netto programma is alle regelgeving verwerkt die van invloed is op het verschil tussen bruto en netto.

Bereken gemakkelijk het verschil
Het enige wat u hoeft te doen is het eenmalig invullen van de percentages, zoals de premie sociale verzekeringen. Omdat gegevens worden opgeslagen kunt u daarna volstaan met het intikken van het brutobedrag. U krijgt dan het exacte nettobedrag te zien. Van netto naar bruto is al even eenvoudig en u ziet direct het correcte eindresultaat.

Magazine Loonzaken
Het Netto-Bruto-Netto programma is onderdeel van het jaarabonnement van het magazine Loonzaken. Wilt u geen nieuws meer missen op het gebied van o.a. belonen, vergoedingen, sociale verzekeringen, premieheffing en loonbelasting? Dan is het nu tijd voor een abonnement op het tijdschrift Loonzaken.

Abonnement
Het jaarabonnement bevat de cd-rom voor € 199,50 per jaar excl. btw en heeft een minimale abonnementperiode van één jaar.
Product details
Bestelcode FSNBN
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 3 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Sdu Netto-Bruto-Netto programma (abonnement)
excl. btw € 255,00 incl. btw € 308,55
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht